Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


JÁTSZANI A HÜLYÉT

 
Viszonylag kifizetődő üzletág. Itt mozog igazán otthonosan Karácsony Gergely a csélcsap plakátfiú, Márki-Zay tettestársa. Mikor már rárobbantják a valóságot, akkor is hazudik, mint a vízfolyás. Az utolsó utáni pillanatban pedig elkezdi játszani a hülyét. Ez az őrület, a nyilvánvaló tagadása tombol az éberségüket vesztett szerkesztőcskék, a tv stúdiókban derékig beásott aktorok között is. Mi végből? Talán oly butácskák? A fenét! Butácskának minket nézőket, hallgatókat néznek. Szerepük világos: elkenni, kétséget ébreszteni a valóság iránt. Ez péntek este az ATV stúdiójában nem sikerült, mert Tarlós István nem hagyta magát lebeszélni a pályáról.
 
Kemény szavai meggyőzőek voltak: „aki elhiszi, hogy egy főpolgármesternek alárendelt cégvezető egyszercsak fogja magát és a főpolgármester háta mögött suttyomban elkezdi a főpolgármester feje fölül árulni az egyébként törzsvagyon részét képező, műemlék Városházát, az valószínűleg nem egészen normális.”
 
Tarlós feltett néhány költői kérdést is: a főpolgármester nem vesz részt a saját kabinetjének ülésén? Akkor ki vezeti a Városházát?
Igaz, folytatta, a jelenlegi főpolgármester nem szokta tudni általában mi történik körülette. Ez már így volt Zuglóban is. Karácsony orbitális hazugságáról, hogy mikor kinek a főpolgármestersége idején szökkent szárba a Városháza eladása, Tarlós egyenesen, egyértelműen beszélt. Elmondta, hogy minden Karácsony-i állítást dokumentumok cáfolnak, csakhogy ezeket a dokumentumokat nem szeretik az ellenzéket ajnározó szerkesztőségek.
 
Kifizetődőbb játszani a hülyét.
 
czyla