Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


AZ OSZTOGATÁS MOCSARA

AZT MONDJA EZ A SZÉP ASSZONY EGY GAZDAG HÁZBÓL, HOGY AZ Ő VÁLASZTOTTJA FELKÉSZÜLT, ŐSZINTE ÉS TISZTA POLITIKUS. OLYANNYIRA, HOGY Ő MÉG ILYET ÉLETÉBEN NEM LÁTOTT.
MOST MIT MONDJAK ERRE?
ELŐSZÖR: MADARAT TOLLÁRÓL. MÁSODSZOR: MILYEN TÁRSASÁGBAN MÚLATHATTA VAJON A HÖLGY EDDIG AZ IDEJÉT?

 
A szépasszonyt okosnak ugye a legjobb akarattal sem tudom bemutatni azután, hogy egy cikken belül kárhoztatja az Orbán-kormányt azért mert ad, és ugyanitt hazudik egy otrombát, (-ármány-adta Péterkéje nevében!-) hogy hatalomra kerülésük esetén nem lesznek megszorítások. Bolond lenne bevallani. De csak kerüljenek be a jóba, nyerjék meg a választásokat. Majd uralmi helyzetben veszi elő az érvét, hogy sajna, de "nincs abban a helyzetben az ország, hogy 13. havi nyugdíjat lehetne fizetni". Egyébként is minden fillér, amit a magyar dolgozó, nyugdíjas, kisgyermekes család kap, egyáltalán bárminemű bér vagy nyugdíjemelés, ideértve a családtámogatást és a rezsicsökkentést, nem más mint az osztogatás mocsara, ahogy a szabadeurópa oldalán írva vagyon, Király Júlia podcastja alapján.
 
Ki hiszi el Király Júliának, hogy abban az általunk egyáltalán nem várt esetben, ha mégis megkaparintják külföldi segítséggel a hatalmat, akkor nem lesznek megszorítások?
 
Mindent el fognak venni, csak azt mondják majd, hogy ez nem megszorítás.
 
De hogy egyik szavam a másikba ne öltsem, tudja valaki, hol szerezte és mikor Márki-Zay ezt a fenenagy felkészültségét? Ezek olyan kérdések, amelyet egy "őszinte" politikusnak meg kellene válaszolnia. Persze, ha nem éppen e tulajdonsága körül adódna a jelölttel "gond-probléma". Mert az interneten még fellehető, mit jelent Márki-Zay szótárában az őszinteség. Tudniillik saját szájából hangzik el, színleg utasítja el a migrációt, mert a választók ezt akarják hallani. Az ő őszintesége hazugság, azt hazudja, hogy ellenzi a migrációt, pedig nem. A választók minimum mesügék, ahogy mondta volt "trágyával táplált gombák", akikkel szemben ő ezt megengedheti magának.
 
Az ember mikor már látott néhány tavaszt hajlamos zokon venni az ilyen durvaságokat és érzékenyebb a szemtelenkedésekre is.
 
Nem ezért lett az SZDSZ elzavarva? Dehogynem, ugyanis a szabadság és szolidaritás pártjának hazudta magát, annak hirdette a sajtója, a valóságban pedig hazaárulók gyülevész bandája telepedett a magyarok nyakába. A gazdasági miniszterük a dolgozók elbocsátás elleni tiltakozására foghegyről vetette oda: nem kérdezzük meg a békákat, amikor lecsapoljuk a mocsarat.
 
Márki-Zay ugyanez tökben: trágya és gomba, mocsár és béka.
 
Hogy jön ehhez egy ilyen senkiházi?
 
És miért akar egy hibás terméket a nyakunkba sózni Király Júlia?

 
czyla