Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A francia lakosság többsége egyetért az új, bevándorlásellenes elnökjelölttel

Egy friss felmérés szerint a lakosság 51 százaléka egyetért Éric Zemmourral abban, hogy nem megreformálni, hanem megmenteni kell az országot. A megkérdezettek mintegy fele úgy gondolja, hogy az országot érintő problémákat súlyosbítja a bevándorlás.

Bár még csak néhány nap telt el azóta, hogy Éric Zemmour hivatalosan is bejelentette, elindul a 2022-es francia elnökválasztáson, úgy tűnik, rengetegen osztják gondolatait. Egy friss felmérés alapján, melyet az Elabe közvélemény-kutató készített a BFMTV megbízásából, a francia lakosság 51 százaléka egyetért Zemmour azon kijelentésével, hogy már nem megreformálni, hanem megmenteni kell Franciaországot.
 
A felmérésről szintén beszámoló Valeurs actuelles nevű hetilap felhívja rá a figyelmet, hogy a válaszadók fele úgy érzi, igaz, amit Zemmour az elnökjelöltségét bejelentő videófelvételen mond, ugyanis valóban az az érzésük, hogy már nem is ismerik az országot, amelyben élnek.
 
A megkérdezettek a migrációt illetően is osztják Éric Zemmour véleményét, a válaszadók 49 százaléka ugyanis úgy gondolja, hogy a Franciaországot érintő problémákat súlyosbítja a bevándorlás.
 
Éric Zemmour elnökjelöltsége bejelentése óta rengeteg üzenetet kap, a Twitteren azt írta, hogy a támogatói és közte lévő közvetlen kapcsolat nagyon fontos a számára és eltökéltebbé teszi, mint valaha.
 
Mindeközben a jobboldal másik esélyes elnökjelöltje, Marine Le Pen is mozgolódik, és csakúgy, mint Éric Zemmour, ő is rendkívül fontosnak érzi a migráció elleni küzdelmet. A Nemzeti Tömörülés politikusa az LCI műsorában arról beszélt, tervei között szerepel az, hogy a 30 év alatti fiatalok számára bevezetné az adómentességet, így szeretné rávenni őket, hogy ne hagyják el Franciaországot, mert a távozásuk nagyon sokba kerülne.
 
Forrás: V4NA
(2021.12.03.)