Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

Miskolc ellenzéki polgármestere egyre közeledik a kormánypárthoz

„Csöbör Katalin, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője közös karácsonyi élményfőzésre hívta meg választókerülete polgármestereit, és a bemutatott videó alapján a településvezetők nagy örömmel vettek rajta részt. Különösen igaz ez Miskolc ellenzéki polgármesterére, aki szemmel láthatóan igen jól érezte magát a fideszes képviselő társaságában” – számol be a Miskolci Magyar hírportál.
„A helyzet azért is érdekes, mert már többször is megírtuk, hogy az ellenzéki összefogás támogatásával 2019-ben a város élére került Veres Pál egyre többször mutatkozik kormánypárti politikusokkal, és egyre több konfliktusa támad a Velünk a Város frakcióval.
Varga Judit miniszterasszony kérésére például vállalta az egyetemi kuratóriumi tagságot, amit övéi nem vettek jónéven, de az a hír is felröppent egyszer, hogy miután momentumos és jobbikos polgármestere is lett városunknak, Veres szeretett volna egy fideszest is. Nemrégiben pedig a DK-s Mokrai Mihállyal történt csörtéről számolhattunk be.
Hogy mi lesz ennek a kifutása? Nem tudni. De az tény, hogy kevesebb mint négy hónap múlva választások, és Veres Pált legalább annyit látni a fideszes Csöbör Katalinnal, mint az elméletben a polgármesterrel egy oldalon álló ellenzéki jelöltekkel” – zárja cikkét a miskolci nemzeti radikális oldal.