Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


KHARON LADIKJÁN PALACSINTÁS PETI, ZAY-KAPITÁNY ÉS A FERI

Ezek nem akarnak nyerni?
 
A kérdést az ATV Öt címen futó év végi adásában tette fel Benyó Rita.
 
Kávéházi ismerősöm, régi, ádáz politikai ellenfelem B., ezt már tényként kezelte Hévízen. Az új évnek ezen a kora tavaszt idéző első szombatján találkoztunk. Letört volt, reményvesztett. Pedig Márki-Zay első feltűnése alkalmával arra az észrevételre, hogy a nagy ellenzéki összefogásra a győzelem zálogaként rátolt Márki pont jó lesz szétverni ezt az egészet, még igen harcosan reagált. Most lemondóan legyintgetett: befejezte velük, nála végük van, mint a botnak, mert képtelenek közös munkára, illetve a munka maga, mint olyan probléma a számukra. Igazat ad Hont Andrásnak: ezek úgy képzelik, bedobnak négy-öt felest, azután alkotmányozni kezdenek megfelelő felhatalmazás nélkül. A hőn áhított feles többséggel, kétharmados törvényeket módosítani, törvénytelenül. "Neoprimitívek, és szemmel láthatóan önzőek a végtelenségig. A káoszteremtésben érdekeltek. Tehetségtelen szaralakok. Menjenek a francba!"
 
Furcsa volt, hogy éppen Lampé Ágnes műsorából idéz, pedig korábban "kétszínű fideszbérenc"-ezte az ott szereplőket. Azt is tudni vélte, ki hány forintért "tolja a fidesz propaganda-dumáját".
 
Hirtelen Palacsintás Peti lett Jakabból, akinek csomót kellett volna kötni a f...-ra. Feri is gyenge keresztapa, ha nem löki be a vízbe Zay-kapitányt, mielőtt az zátonyra futtatná a hajót, ami mára Kharon ladikjává lett. Békesit idézi: megmondta, leírta, mindhiába.
 
Nem hallgatnak ezek a bosszantó Bolgár féle sajtó desszanton kívül senkire!
 
Minden szava, mint megannyi puskalövés ropog az ellenzék omló kéményének tégláin.
 
Biztató kezdet!
 
czyla