Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

ZAY-OS BUKÁS

GYÁMSÁG ALÁ HELYEZVE

Információink szerint Klára és/vagy Karácsony helyett, csupán kényszerből elfogadott, felfelé nyaló, lefelé taposó, önmagába beleszerelmesedett, erőszakos fazon fékezhetetlen csapongása, beszédkényszere, mániákussága miatt már a saját közönségük lázadozott.
 
Naponta háborogtak, drága Bolgár úrnak telefonálgattak, a fészbuk-kommentjeikről nem beszélve. Lépni kellett.
 
Nem titkolta informátorunk, hogy a DK-ban ők helyből utálták a jelenleg még jelöltet, de nem szívelték Jakabot sem, azon egyszerű oknál fogva, mert Klárát akarták.
 
Van gond elég, "a sok szemét MSZP-sel" ki nem állják a kelleténél több "teljesen haszontalan, okoskodó, parlamenti helyekre hajtó, kivénhedt MDF-est".
 
Velük ellentétben, Jakabot feltételezett szavazói miatt, eleinte hasznosnak gondolták, azután egy-két mérés után kiderült, nem eléggé az. Így a 4. helyre leejtették, és kihagyták a Macron féle találkozóból is. Állítólag szégyelltek vele ott megjelenni.
 
Több feszkó is van belül, nem csak a Márkival kapcsolatban. Jakab kérdés is van. Vele is szembejött a valóság, emiatt arról pofázik, úton útfélen, hogy piszkosul át van verve, ám Feri ellen persze gyáva fellépni, ezért belerúg a kutyájába. Kétnaponta elmondja mekkora barom a Márki.
 
Nincs ebben semmi érdekes, betelt a pohár, hát Feri döntött. Gyámság alá helyezte Márkit, ne za-jongjon már annyit feleslegesen. Üzenetnek sem rossz, legalább látják, ki az úr a házban!
 
Ennyike a történet - mondja az informátor, aki, amúgy teljesen természetesnek tartja az eljárást.
 
Hülyéket beszélni itt van nekik Ágika, aki szerint Magyarországot kell megállítani.
 
A Nyugati téri sajtótájékoztatónak nevezett kabaréjelenetben a Márkira ráállított érdekesen agresszív fejű és modorú hölgyről megtudtuk, Feri régi szíve csücske az illető. Feladata egyszerű:  kussban tartani a miniszterelnök jelöltjüket.
 
A választópolgár mit gondoljon erről?
 
Tegyük fel, fizikailag el tudják tiltani a nyilvános beszédtől a közös miniszterelnök-jelöltjüket.
 
Még gondolatrendőrséget is adhatnak mellé.
 
Ettől jobb jelölt lesz Márki?
 
"Lószart, mama!"
 
 
czyla