Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Támadják azokat az angol lányiskolákat, ahová nem vesznek fel transzneműeket

Angliában 25 lányiskola utasítja el azt, hogy intézményeikbe transznemű fiúkat vegyenek fel. Az LMBTQ-szervezetek célkeresztjébe kerültek.

A Girls Day School Trust, mely 25 lány iskolát foglal magába egy dokumentumot adott ki arról, hogy a jogilag férfivá alakult lányokat ezentúl nem veszik fel az iskoláikba. Ezt azzal indokolták, hogy elkötelezettek a lányok egynemű oktatásának ügyében.
 
Ezeknek az iskoláknak a „jogilag férfivá” vált személyek felvételével egyébként az egynemű oktatási intézmény státusz is megkérdőjelezhető lenne. A biológia ennyire nem számít semmit már a fejlett nyugaton.
 
Ezeket az iskolákat elkezdték támadni, ezért a dokumentumban azt is kifejtik, hogy aki már oda jár és az iskolák valamelyikében kezdi meg átalakulását és maradni akar azokat támogatják és biztonságos helyet akarnak nyújtani. Ennek oka, hogy a lányok, akik fiúvá akarnak válni 18 éves koruk előtt úgysem tudják ezt jogilag megtenni.
 
Ilyen buta, abszurd fejtegetésekbe kényszeríti az LMBTQ-lobbi a korábban konzervatív szemléletben megalapított intézményeket.
 
Forrás: V4NA
(2022.01.07.)