Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info

AHOGY ESIK, ÚGY PUFFAN, A CIA ÉS AZ FBI MEGOLDJA

Nagy Attila Tibor politikai elemző kimondta, Márki tarthatatlan, ha továbbra is beszél össze-vissza.
 
Akkor úgy tűnt, fel van háborodva, de nem. Így próbálta elterelni a figyelmet Márki magyarokat leszóló kijelentéseinek forrásáról. Ami korántsem egyedül a jelölt kútfeje, hanem Bruck Gábornak a globális érdekek mentén összefogott ellenzék kampánygurujának és a DK-nak az Együttes terve.
 
Valóban össze van zavarodva Márki a jelölt, nem érti mi a baj vele, mikor ő Bruck tanításainak megfelelően működik. Nem érti, miért baj, hogy kiengedte magából a harci kutyát, ahogy a guru tanácsolta, szidta a határon túli magyarokat, migránsoknak nevezte őket, migránsszámlálót állított föl, azért mert a stáb kiszámolta: 2 mandátumot is eredményezhet a magyar kormány maradása mellett szavazó erdélyi magyarok döntése.
 
Kiadta a guru az utasítást, ő azzal egyetértett, végrehajtotta.
 
Azt mondta Bruck, hogy  a toxikus magyarokat le kell verni. Mindenkit is, aki a magyarok érdekeit helyezné előbbre. Ennek megfelelően működött. Most meg azt mondja róla, csak saját magát építi, egoista, és az alacsonyabb rendű énjével vesz részt a kampányban.
 
Márki nem érti, mit akarnak még tőle. Már százszor szembe fordult korábbi kijelentésével, bizonyította, hogy megveti a magyarokat. Elmondta, hogy minden magyarnak adott kedvezményt, kisgyermektől a nyugdíjasig eltöröl, elmondta, megtanítja kesztyűbe dudálni a népet. Kimutatta, mennyire gyűlöl itt mindent.
 
Semmi nem elég.
 
Először volt a gyurcsánytalanítási ukáz, meg az ellenzék legyőzése. Végrehajtotta, lemutyizta Karácsonnyal a témát. Gyurcsányné is elő volt készítve a levesbe, meg is oldották, még Fekete-Győr elnöksége idején kitöröltek 200 ezer(!) aláírást az "előválasztáskor", betettek 200 ezer(!) új nevet.
 
Aztán jött a módosítás: Gyurcsányt rehabilitálni kell. Bruck szerint a többi rendkívül gyenge pártot olyan helyes emberek vezetik, mint a Fekete-Győr meg a Jakab. ŐK tudták a helyüket. Félreálltak. A DK az egyetlen érett párt, az MSZP elhasználódott öreg alakulat, tetszik, nem tetszik Gyurcsány a vezető.  Ez üzenet Márkinak. Legyen ő is helyes ember.
 
A kampánytanácsadó úgy gondolja, hogy az FBI meg a CIA majd megoldja, nem kell aggódnia az ellenzéknek: Már a globális tervnek megfelelően üti a magyar kormányt az EU és bünteti. Az FBI meg a CIA belép, ha kell, úgy ahogy láttuk a környező és más országokban és elintézi a magyarokat is.
 
Csak, hogy a hülyének is nyilvánvaló legyen, kinek szolgál Márki-Zay.
 
czyla