Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Jakab Péter a miskolci Világbéke étteremben találkozott feleségével

"Jakab Pétert és feleségét, aki a minap állította át egyedülállóra Facebook-profilját, a Világbéke étteremben kaptuk lencsevégre. Helyválasztásuk stílusos" - írja a Miskolci Magyar.
A Ripost információi szerint egyébként Jakab Péter már a karácsonyi ünnepeket sem töltötte családja, felesége és három fia körében, miután kiderült, hogy kettős életet él: eljátssza a parizert, pirosaranyat evő szegény vidéki fiút, miközben havi 6 millióból gazdálkodik, kamulakást fizettet százezrekért az Országgyűlés Hivatalával, családtagjai pedig sorban veszik az ingatlanokat Kelenföldön. Ráadásul folyamatosan erkölcsről, keresztény értékekről papol, miközben esténként titkos élettársához érkezik bőrönddel, másnap délelőtt pedig saját kapukulccsal távozik az egész éjjel a ház előtt parkoló szolgálati autójával…
Mint arról korábban beszámoltunk, az év végén sokakat meglepett Jakab Péter felesége, aki közösségi oldalán egyedülállóra változtatta családi státuszát. Mindez ugyan azóta már nem látható a Facebookon, ám ennek ellenére aligha tévedésről van szó. A Blikk ugyanis kiszúrta: noha Jakab Péter egy december 29-i fotóján még jól láthatóan jegygyűrűt visel, pár napja, az ATV Start vendégeként már jegygyűrű nélkül volt látható.

2022.01.09.