Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Luxusszállodákban helyezik majd el a migránsokat - Anglia

Kiszivárgott információk szerint az Egyesült Királyságba a La Manche csatornán keresztül érkező migránsokat négycsillagos hotelekben szállásolják el, ami éjszakánkét akár 125 fontba is kerül a brit adófizetőknek.

 
A The Sun című lap birtokába került kiszivárgott adatok szerint az Egyesült Királyságba illegálisan belépő migránsokat gyakran három- és négycsillagos szállodákban helyezik el, ami éjszakánkét akár 125 fontba is kerül a brit adófizetőknek, hívja fel rá a figyelmet a Sputnik News.
 
– Egy olyan időszakban, amikor sok brit számára nehézséget okoz, hogy felfűtse otthonát vagy ételt tegyen az asztalra, mélységesen felháborító, hogy azok, akik illegálisan lépnek be az országba, három- vagy négycsillagos szállodában laknak – idézi a The Sun Tom Hunt konzervatív parlamenti képviselő szavait.
 
2021-ben megháromszorozódott a La Manche csatornán keresztül az országba érkező illegális migránsok száma,  legalább 28 431-en értek partot a brit szigeten.
 
A belügyminisztérium szóvivője az értesülésre reagálva azt mondta, hogy csak a legvégső esetben biztosítanak szállodai szobákat a migránsok számára, mivel azonban rengeteg embert kell elhelyezni, ezért erre is szükség van. Hozzátette, dolgoznak azon, hogy ennek a gyakorlatnak véget vessenek.
 
Forrás: V4NA
Fotó: archív , Franciaországból a La Manche-csatornán átkelő illegális bevándorlók a délkelet-angliai Doverbe érkeznek a brit határőrség hajóján, amely egy csónakról vette fedélzetére őket 2021. július 22-én. Franciaországból eddig annyi migráns érkezett a La Manche-csatornán át Nagy-Britanniába, amennyi az egész tavalyi évben összesen. (Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores)
(2022.01.10.)