Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kattant a bilincs – elfogták azt a román embercsempészt, aki 23 migránst szállított

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 34 éves román sofőr ellen, aki 23 migránsnak nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében. DE MÉG MINDIG KERESIK AZT AZ EMBERCSEMPÉSZT, AKI RÁLŐTT AZ OSZTRÁK HATÁRŐRRE. EGY 26 ÉVES MOLDOVAI FÉRFI UTÁN KUTATNAK, TÁRSÁT MÁR ELFOGTÁK AZ OSZTRÁK HATÓSÁGOK.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának jelzése alapján a Pest megyei rendőrök január 18-án 7 óra 57 perckor az M5 autópálya 35-ös kilométerszelvényében vezettek ki egy tehergépkocsit. A járművet egy 34 éves román férfi vezette, a raktérben 23 külföldi tartózkodott.
 
A magukat szír állampolgárnak valló férfiak magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a Pest megyei rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállították.
 
Az illegális migránsokat - meghallgatásukat követően - a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a román férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.
 
Az embercsempészés bűntette alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
Forrás: police.hu
(2022.01.18., 12 óra)