Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


MÁRKI MINÉL HÜLYÉBB, ANNÁL JOBB

Most hogy Tota W. beszélgetését meghallgattam drága Bolgár úrral, már jobban értem, hogyan lett Márki-Zay Lendvai Ildikó és az egységbe forrtak választottja. Talán egy női szalonba járnak. Mert Tota W. azt állítja, ott beszélnek úgy és annyit, no nem az alkotmányról, sokkal inkább a zsidókról meg a buzikról, mint a magát vezérkének képzelő. Márki onnan merítheti a vasárnap esti fészbukjainak ideológiai alapjait, Ildikó ott fúvatja a fejét, Márki ott sminkeltet, festet hajat, rakat műszempillát? Én meg aggódom, csak el ne váljon az öreg bakfis nyakától ez a léggömb.
 
Attól nem tartok, hogy Márki pofájáról lefolyik a festék. Vastag azon a bőr, megtartja az a vakolatot.
 
Úgy lehet, hogy Tota W. szagolgatni jár oda abba a speciális női szalonba, bele a búrák alá. Onnan ugyanazokat a szövegeket hallja, mint, amiket Márki a vezérkéjük nyom.
 
De ez nem baj, amíg nekik hülye Márki. A PC náluk (a politikailag korrekt beszéd) már a múlté.
Gondolom azóta, amióta a zsidó listát készítő, a vascipőkbe köpködő és a zsidó nők orrbaveréséről posztolók pártja a legfőbb szövetségesük.
 
Különben sem az a kérdés lesz-e miniszterelnök a jelöltből –mondja Tota W.
 
Ha lesz, ha nem, kb. mint falon a légypiszok, annyit nyom majd az egyébként alkalmatlan fickó.
 
Lehetséges-e lecserélni egyáltalán? Elméletileg igen, de rendkívül költséges: No és van-e egyáltalán cserejátékos? Igen, de csak egy név merülhet fel reálisan, Gyurcsányné Dobrev Klára neve.
 
Tehát a kérdés valójában az: le kell-e cserélni Klárára Márkit
 
A DK szavazói, sőt maga Dobrev Klára is belátja, milyen negatív visszhangokkal járna ez, és hogy a választási esélyeket legalább annyival vetné vissza, mint amennyit segíthetne.
 
Mert mi is a baj Márkival ?
 
Illetlen, agresszív, pletykákat és rágalmakat terjeszt. Pofázik, ha kell ha nem, de ez az egyik kritériuma annak, hogy ringbe tudjon szállni.
 
Szét lehetne szedni, hogy mi az, amit egyáltalán nem kellett volna mondani. Mi van akkor, ha tényleg önjáró, vagy „egy kicsit zizi” a miniszterelnök-jelölt? Ennek a választásnak nem az a tétje, hogy Márki-Zay miniszterelnök lesz-e, hanem az, hogy olyan rendszert hozzunk létre az országban, amelyben nem óriási nagy baj, ha a miniszterelnök hülye. Az nem számít, úgy se tudja rákényszeríteni senkire az akaratát - foglalta össze Márki-Zay szerepét Tota W.
 
Ha ez az ember miniszterelnök lesz, akkor ott lesz mögötte egy olyan koalíció, amely nem tudja és nem is akarja követni. Márki-Zaynak nem mennének utána, hanem „hatan hat stúdióban mondanák el, hogy a miniszterelnök zizi”, ezért felesleges a verseny a lecserélésére – vélekedett Tota W. drága Bolgár úrral a legteljesebb egyetértésben. Nem tudna Márki semmit elérni, hiszen nincs is pártja – állapították meg.
 
A legnagyobb veszély, hogy lesz egy olyan miniszterelnök, aki nem mindenben felel meg az ízlésünknek.
De nem akarunk együtt élni vele, nem akarjuk feleségül venni. Egyelőre. Ígéri Tota W.
 
Mit szól ehhez a választópolgár? Az ezeknek egyáltalán nem számít. Majd jön Gyurcsány és elmondja: nem kell itt élni, el lehet menni.
 
czyla