Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13AZ ÚJ SARGENTINI NEM NYUGSZIK!

Ukrajnában háború dúl, Európa nyugati felén az energiaárak gyakorlatilag már elviselhetetlenek és gazdasági válság is fenyeget. Ennek ellenére Gwendoline Delbos-Corfield baloldali képviselő úgy érezte, hogy a LIBE bizottságban nem lehet fontosabb téma, mint Magyarország –írta közösségi oldalán Hidvéghi Balázs a Fidesz európai parlamenti képviselője.

„Az ok egyszerű: az Európai Parlament szélsőségesen baloldali többsége továbbra sem tudta megemészteni, hogy április 3-án a magyar emberek elsöprő többsége szavazott a Fidesz-KDNP kormányra. A mai hisztériás rohamokkal kísért felszólalásaikban egyértelművé tették: már csőben az újabb hazug jelentés Magyarországról, amiben majd jól elmondják, hogy sérül a demokrácia.

Hogy ez mennyire nincs így, azt a lengyel és francia jobboldali képviselők megannyi módosító javaslata bizonyítja. Azonban tudjuk, a brüsszeli baloldali elitet ritkán zökkentik ki a tények. Egy biztos: a magyar kormány, és mi fideszes EP-képviselők az összes előttünk álló vitában ki fogunk állni a hazánkért. Mert mi értjük, hogy az embereket most ennél sokkal súlyosabb, ténylegesen létező veszélyek fenyegetik.”
 
Forrás: Hidvéghi Balázs közösségi oldala
(2022.06.18.)