Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Állatkertbe zárná a heteroszexuálisokat a francia LMBTQ-mozgalom

A rendőrök és a heteroszexuálisok ellen is lázít a Radikális Büszkeség (Pride radicale) nevű francia LMBTQ-csoport, amely vasárnap tartott felvonulást Párizsban. Amellett, hogy 19 francia tagszervezetet magában foglaló radikális mozgalom különböző kisebbségeket – köztük a színes bőrűeket és az illegális migránsokat – támogat, szembehelyezkedik a francia rendőrséggel és igazságszolgáltatással, és hangosan ellenzik a börtönbüntetést is.

A vasárnapi felvonulásuk alkalmával a Radikális Büszkeség a Twitter-oldalán a francia rendőrök felégetésére szólította fel közösségét: – Száz, 200, 300 fok: ez a megfelelő hőmérséklet a zsaruk felégetéséhez! – fogalmaztak, de azt is sürgették, hogy ürítsék ki a francia állatkerteket, és a ketrecekbe az állatok helyett heteroszexuális embereket zárjanak.
 
Érdekesség, hogy a csoport elhatárolja magát a hagyományos francia Gay Pride felvonulást jegyző – szintén francia – az Inter-LGBT-től is. A radikálisok szerint az utóbbi felszínes, és egyebek mellett azt róják fel nekik, hogy az Air France LMBTQ-dolgozóknak is megengedik, hogy felvonuljanak, mivel a légitársaság dolgozói „az államtól kapnak fizetést azért, hogy migránsokat deportáljanak Franciaországból”.
 
A mozgalom egyébként a koronavírus-járvány idején is demonstrált, 2021-ben – a korlátozások ellenére is – több mint harmincezer felvonulót tudott mozgósítani radikális parádéján.
 
Forrás: Twitter, Time News, Valeurs Actuelles
(2022.06.22.)