Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Gördülő tánccsoport Lakiteleken

Június 20. és 26. között látta vendégül a Népfőiskola Alapítvány a Gördülő tánccsoportot, akik a közös táncgyakorlás mellett rekreációs tematikát is csempésztek a táborlakók életébe.

Lélekgyógyító festés, gondűző gyöngyfűző foglalkozás és filmklub tette színessé a mindennapokat. Közben a kerekesszékes tánc koreográfiája is készült, amelyet a csapat június 25-én Lakitelek-Tőserdőben mutatott be a csapat, a Bács-Kiskun megyei Mozgáskorlátozottak rendezvényén, melyre Hanó Mihály hívta meg a táborlakókat -olvasható a népfőiskola honlapján.
 
„Sokadik alkalommal kaptunk lehetőséget a tábor megszervezésére és idén a programok mellett betekintést nyerhettünk az újonnan megnyílt Hungarikum Kiállítóházba, ahol nagyszerű tárlatvezetést is kaptunk. Csodálatos változások mennek végbe itt Lakiteleken, a Hungarikum Ligetben, melyeket jó érzés követni, jó érzés látni, megélni. Néhányan első alkalommal vettek részt táborunkban, de nekik is feltűnt az itt dolgozó emberek kedvessége és végtelen odaadása. Reméljük, jövőre is ebben a családias miliőben szervezhetjük meg kreatív táborunkat! Hatalmas köszönettel és hálával tartozunk Lezsák Sándor úrnak, hogy helyet adott a Gördülő csapatának!”– nyilatkozta Janovics Rita, a tánccsoport vezetője.
 
Forrás: nepfolakitelek.hu
(2022.07.06.)