Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Személyi igazolványt kaphatnak az illegális bevándorlók az Egyesült Államokban

Az USA kormánya azt tervezi, hogy az országba érkező illegális bevándorlóknak személyi igazolványt adnak, hogy hozzáférhessenek bizonyos állami juttatásokhoz és könnyebben utazhassanak az országon belül.

A Biden-adminisztráció azt tervezi, hogy ideiglenes személyazonosító igazolványokat biztosít a papírokkal nem rendelkező migránsoknak, hogy hozzáférhessenek az állami juttatásokhoz, amíg a bevándorlással kapcsolatos kérelmeiket elbírálják a hatóságok. A migránsok így könnyebben hozzáférhetnek például az egészségügyi ellátásokhoz, a lakhatási és a közlekedési támogatásokhoz. A kártyák fényképet, különböző azonosítókat és biztonsági funkciókat is tartalmaznának.
 
Az új, kifejezetten bevándorlóknak szánt személyazonosító igazolvány a tervek szerint tartalmazna egy QR-kódot is, amelyen keresztül hozzá lehetne férni az egyén összes bírósági információjához és az Egyesült Államokban való tartózkodásával kapcsolatos összes hivatalos dokumentumhoz is. A szóban forgó projektre egyébként eddig 10 millió dollárt különített el a Kongresszus a 2023-as pénzügyi tervezetben és már csak a testület jóváhagyása szükséges a program indulásához.
 
A Belbiztonsági Minisztérium adatai szerint csaknem egymillió migráns jutott be illegálisan az Egyesült Államokba. Ezek közül mintegy félmillió ősszel és télen történt.
 
Amint arról korábban beszámoltunk, a Biden-adminisztráció az országba érkező illegális bevándorlókat az ország belsejébe szállítja, és különböző államokban próbálja elszállásolni őket.
 
Joe Biden első hivatali éve rekordszámú illegális bevándorlást eredményezett az Egyesült Államokban. Ehhez jelentősen hozzájárult az is, hogy a Biden-adminisztráció leállította a mexikói határ mentén épülő fal építését. Ez napi 6 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek, mivel az építkezési anyagok már a helyszínre voltak szállítva, a munkálatok elő voltak készítve, és a közbeszerzési szerződések meg voltak kötve.
 
A demokrata elnök pedig még segítette is az utazásukat azzal, hogy tízezreket szállíttatott repülővel egyes államokba. Erről a Fox News is beszámolt egy riportban. A csatorna rejtett kamerás felvételeket mutatott be, amelyekből kiderült, hogy a migránsok az éjszaka leple alatt kereskedelmi repülőjáratokkal utaztak az ország különböző pontjaiba.
 
Ez az akció legalább 340 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek 2021 első kilenc hónapjában – derül ki a Breitbart News által áttekintett szövetségi adatokból. A lap szerint a magánvállalatok és civil szervezetek segítségével végrehajtott művelet során az illegális bevándorlókat a déli határról többek között New York, Florida és Pennsylvania államok kis- és közepes méretű repülőtereire szállították. A repülőjáratokon ráadásul fényképes igazolványt sem kellett felmutatniuk a bevándorlóknak. A kereskedelmi járatokra felszálló illegális külföldieknek emellett az előzetes egészségügyi szűrés sem volt kötelező.
 
De nemcsak a bevándorlók utaztatására költött el százmilliókat a Biden-adminisztráció. Tavaly összesen 212 millió dollárt fordítottak arra, hogy orvosi ellátást biztosítsanak a határátlépőknek és a szövetségi őrizetben lévő illegális külföldieknek.
 
Forrás: V4NA
(2022.07.27.)