Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A HEGEMÓN HATÁSA A KÖRNYEZETRE

Kinek árt a Hegemón? Önmagának, s azon kívül, mindenki másnak. Az egész bolygónak, a környezetnek, s a benne foglalt teljes élővilágnak, minden egyes embernek. Mégis, a mai zöldpolitikusok, szinte kivétel nélkül ájultan imádják Hegemónt, a legnagyobb környezetszennyezőt.

Elhallgatják, hogy imádatuk tárgya több évtizeddel a hidegháború végének kihirdetését követően közel ezer katonai bázist tart fenn széles e világban. S ezek a katonai bázisok sajnos hátországai azoknak a véget nem érő, hidegnek nem mondható háborúknak, melyeket Hegemón vív a világ különféle helyszínein, most éppen a közvetlen közelünkben, s készít elő egy újabb tűzfészket délen, Szerbia és Koszovó között. Ukrajnát, a területén zajló proxy háború vég nélkül való folytathatósága érdekében legutóbb AGM-88 HARM rakétákkal és lövegekkel támogatta meg, közvetlenül azt megelőzően, hogy Erdogan török államfő a tárgyalások megkezdése érdekében Kijevbe készült.
 
Innen nézve úgy fest, hogy a Hegemón célja maga a háború.
 
Azon nem csodálkozunk, hogy a Hegemónt hidegen hagyja a millíószám elpuffogtatott sugárzó lövedékek környezetre gyakorolt hatása és a lángoló, földre omló épülettömbök, az égő, füstokádó ipari üzemek, esetleg az atomreaktor megtámadása következtében beálló katasztrófa. Azon annál inkább, hogy a Hegemón csatlósai klímacélokat fogalmaznak meg, a személygépkocsikra vonatkozó kibocsátási előírásokkal bíbelődnek s a "görögdinnye", kívül zöld belül vörös politikai vezetőrétege pedig a társadalom sanyargatását tűzte ki. Ráerőszakolja az emberekre, hogy télen fagyoskodjanak, nyáron a hőgutát kockáztassák, adják fel alapvető higiéniai szükségleteik kielégítését, tehát ne fűtsenek, ne hűtsenek, ne fürödjenek, így mentsék meg a bolygót, de a Hegemón környezeti kártevése ellen egy szavuk sincs.
 
czyla