Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SZILVESZTERI LELEPLEZŐ

VAN MÉG EGY JAVASLATOM AZ ATV SZÁMÁRA. A JÖVŐ SZILVESZTERI MŰSORÁBA A 2024-ES EP-VÁLASZTÁS KÉT BIZTOS BUKÓJÁT MÁR MOST SZERZŐDTESSE LE ZERKOVITZ CSÓKOS ASSZONYÁNAK HÍRES JELENETÉRE. GARANTÁLHATÓ A SIKER. A SE HAL, SE HÚS JOBBIKOS GYÖNGYÖSI MÁRTONNAK A MOMENTUMOS, BŐVÉRŰ CSEH KATALIN BÚGJA A FÜLÉBE, AZ ÖSSZEFOGÁS JEGYÉBEN, HOGY GYERE TE NIMAND, LÉGY AZ ENYÉM! A VÉGÉN: SZTEPP!


Rendszeresen nézem az ATV-t, hallgatom a Klubrádiót, olvasom az ÉS-t. Majd rendre leszavazok Orbánékra. Nem mondom, hogy ezek nélkül meginognék, de hogy fönt jelzett orgánumok döntésemhez erőst hozzájárulnak, azt nem tagadom.
 
Fönt említettek közül azért foglalkozom az ATV-vel, mert úgy látom Németh Sándoréknál nem napi 24-ben fújják a gyűlölet fanfárjait, ici-pici szünetet is tartanak.
Ilyen az Öt c. műsoruk.
Azt kifejezetten díjazom, hogy itt Vonát is szerepeltetik, de tudnék egy sokkal érdekesebb szövegkönyvet ajánlani a volt pártelnök számára, amitől jobb lehetne a műsor.
 
Mert most a képernyőn Vona tulajdonképpen egy memento. A csúfos bukás mementója. Nem volt az olyan rég, amikor Levis sapkás pincérmellényes sereg élén mórikálta magát az utcai rendezvényeken, és Kálmán Olga műsorában mocskolta a kormányt, azon belül leginkább Orbánt. Igaz a bukás után kettévált útjuk, Olga a nő, ma a Gyurcsány-Dobrev színtársulat árnyékszékét tisztogatja, Vona tanulságokat terjeszt. Végtelenül hosszan, tartalom nélkül képes, (önképe szerint valszeg okosságokat) írni. Mint "A második reformkor alapítvány" elnöke (!), az Indexnek.
 
Itt az Ötben, van Konok a történész. A konok anarchomarxista, akinek mondatai odagöndörödnek, hogy amúgy minden szabályt leszarok, de dumáljunk. És az ellenpontja Vona, mint a Lojális, olykor kis huncutkával a homlokán.
A mindenkihez lojális.
Ő lojális volt a zsidó nők orrbaverőitől kezdve KGBèlán át a vascipőkbe köpködőkkel. Is.
Ha nekem fontos lenne Vona szerepeltetése, akkor ebben a műsorban inkább a minden idők legkártékonyabb, legmocskosabb köpönyegforgató párt, az SZDSZ nyomdokaiba lépő Jobbikról beszéltetném. Annak lenne valami társadalmi haszna.
 
Van még egy javaslatom az ATV számára. A jövő szilveszteri műsorába a 2024-es EP- választás két biztos bukóját már most szerződtesse le Zerkovitz Csókos asszonyának híres jelenetére. Garantálható a siker: a se hal, se hús jobbikos Gyöngyösi Mártonnak a momentumos, bővérű Cseh Katalin búgja a fülébe, az összefogás jegyében, hogy
Gyere te nimand, légy az enyém!
A végén:
Sztepp!
 
Papolczy Gizella