Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


HAMAROSAN ANNYI EP-KÉPVISELŐ LESZ RÁCS MÖGÖTT, HOGY SAJÁT FUTBALLCSAPATOT ALAKÍTHATNAK

IDEJE LECSAPOLNI A MOCSARAT BRÜSSZELBEN! – ÍRTA ORBÁN VIKTOR TWITTER OLDALÁN

Korrupciós vádakkal őrizetbe vették Monica Rossana Bellinit, az Európai Parlament egyik volt képviselőjének adótanácsadóját szerdán Olaszországban, amelyet Orbán Viktor kommentált a Twitteren – szúrta ki a Magyar Nemzet.
 
Miután letartóztatták, az adótanácsadó irodáit átkutatták a milánói hatóságok. Az adótanácsadó a Katar-gate néven is emlegetett korrupciós botrányba belekeveredett Pier Antonio Panzeri volt olasz szocialista EP-képviselő alkalmazottjaként tevékenykedett, és a belga hatóságok kérésére fogták el.
 
Panzerit december 9-én tartóztatták le Brüsszelben a többi között Eva Kailival, az Európai Parlament azóta leváltott alelnökével együtt, korrupció miatt. Panzeri hajlandó együttműködni a hatóságokkal annak fejében, hogy a rá váró börtönbüntetés időtartamát egy évre csökkentsék. Német sajtóértesülések szerint Panzeri vállalta, hogy átfogó betekintést nyújt a nyomozóknak a bűnözői struktúrákba.
 
Az újabb EU-hoz köthető korrupciós botrány miatti letartóztatást a magyar miniszterelnök is kommentálta hivatalos Twitter-oldalán: Ha így folytatják Brüsszelben, hamarosan annyi EP-képviselő lesz rács mögött, hogy saját futballcsapatot alakíthatnak. Ki tudja? Talán a 2024-es Eb-re is kijutnának. Ideje lecsapolni a mocsarat Brüsszelben! – írta bejegyzésében Orbán Viktor.
 
Forrás: hirado.hu
(2023.01.19.)