Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Kampós orr és vasököl

A Jobbik vidékről érkező friss hús szállítását ígérte a Soros-egyetem mellett kiállók tüntetéséhez

Ez a péntek sem múlt el eseménytelenül, mégis maradt egy kis hiányérzetünk. Nem kaptunk választ arra a korábbi kérdésünkre, hogy egy „kampós zsidó nő orrba verése” elég konkrét cél-e a Jobbikkal való széleskörű ellenzéki együttműködés megvalósulásához. Bár saját szemünkkel meggyőződhettünk arról a Kossuth téren, hogy igen az, mégsem múlt el a hiányérzetünk, mert valahogy ennek az ellenzéki együttműködésnek a logója és zászlaja hiányzik. Mondják, mélyül az összefogás.
 
Mostani kérdésünk úgy szól, hogy vajon a jövőben  megelégednek-e az olyan ténymegállapító plakát alatti vonulással, mint amin az állt most, hogy ”Soros bérenc vagyok”, vagy a fékezhetetlen agyvelejű Soros -egyetemisták megalkotják majd  a közös logójuk és zászlajuk   díszét is, amely  talán  egy  kampós orr lesz, amire lesújt  a vasököl?
Nehogy megálljanak a parlamenten belüli és kívüli, méretben ugyan kicsi, de elvtelenségben és erkölcstelenségben óriási pártok összefogásánál, vegyék be a buliba - hivatalosan is - a Soros egyetem híveit.
Ezt követően jöhetne azután az igazán tiszta beszéd, ha drága Bolgár úr a Klubban is megvitatná az illetékes elvtársakkal nap, mint nap, hogy, aki az igazi, „kampós orrú rohadékokat” hamarabb felismeri, az milyen Soros díjra legyen felterjesztve?
 
Most már látszik, a sorosista Szél elvtársnő nem hiába mondta, hogy egyre inkább vállalható az együttműködés. Akkor, amikor a hölgy még társelnöke volt az un. bázisdemokratáknak, akkor egy benzinkúton lett ín flagranti, azaz a tett pillanatában tetten érve a zsidókat listázó társaival, de mára az összefogók, mint valami ingatlanfejlesztők, már egy egész telepet építettek ki az együttműködés olyan „szép eszméje” köré, mint a „kampós orrúak felismerése és orrbaverése”.   Csütörtökön TGM is felszólalt a közös  rendezvényükön,  pénteken pedig a  jobbikos körökben  jobbára holokamuként emlegetett esemény  emlékezetére  kihelyezett vascipőkbe  turházó  párttársai kezében  lobogó jobbikos zászlók   alá vonultak  a   tüntetés résztvevői. Hiányoltuk Heller Ágnes elvtársnőt.    
 
A Jobbik vidékről érkező friss hús szállítását ígérte a Soros-egyetem mellett kiállók tüntetéséhez - hozzáadott értékként -  és azt, hogy majd a szebb jövőben is ezres számban mozgósítja tagjait és szimpatizánsait Sneider illegális pártelnök, aki  állítása szerint már a szakszervezetiekkel is tárgyalt.  Ő mondta, a hvg meg szorgosan lejegyezte, majd közhírré tette, hogy a jobbikosokban maguktól is ég a vágy, hogy részt vegyenek  az ilyen összejöveteleken.
 
Határ a csillagos ég, ahogy Rákosi ezt mondta volt,  a helyzet meg  még fokozódik is, hisz  Vona,  a Hírtv-nek  beszélt arról, milyen jó kapcsolatot ápol közös főpolgi jelöltjükkel, és ha a XXI. századi pártok mind,  akik számára nem gond és nem probléma „az igazi rohadék  kampósorrú zsidó nők” rátekintéses alapon való felismerése, orrbagyűrése  (LMP, Momentum, Párbeszéd, Jobbik) plusz MSZP-DK, megegyeznek a támogatásában, Cuki Gabi is jó szívvel voksolna az ő Buda vagy Juda? pestjük jövendő vőlegényére. Na lám, hazám!
 
czyla