Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A szereposztás szerint

Tordai Bence a forgatócsoport egyik tehetségtelen tagja megtekintette a kormányhirdetéssel kitömött ATV reggeli műsorában az előző esti performanszuk egy jelenetét, amelyet beállítottak, pont úgy, mint amikor a migránsok befeküdtek a vonatsínek közé, úgy feküdtek a földre - hasra – tarkójukon összekulcsolt kézzel a magukat ellenzéki politikusnak nevezők. A gumimajom arcú Bence azért nem szerepel a hasalós-fotón, mint mondta, mert a szereposztás szerint máshol kellett szerepelnie.
 
Hadházy Ákos dobott egy hátast, hasán kissé felhúzta az ingét, úgy ítélte meg, hogy a mezítelen has drámaibb látványt nyújt, pedig csak gusztustalan volt. A fetrengők Bangóné nagy ötletét valósították meg. A raklap finomságú képviselőnő Alinszkynek a hatalom erőszakos megdöntése marxista mesterének könyvét forgatta a nagy kormányellenes fellépése előtt, abból képezte ki magát, hogyan kell megragadni erőszakkal a hatalmat.
 
Bangóné garantálta, kimondta, hogy az kurva ütős jelenet lesz, ha fekve fotózzák magukat, és ezeket a fotókat eljuttatják a nemzetközi sajtó számára, így az egész világ láthatja majd, hogy Magyarországon mekkora a politikai erőszak.
A 2006-os szemkilövetők társaságának oszlopa, Fletó haverja is földre vetette magát. A nagy jelenetéhez Varjú képviselő a Mentőket használta díszletként, hordágyon vitette ki magát.
 
Kunhalmi képviselőnő pedig fellépése előtt jó alaposan a flaska fenekére nézett, nekirontott egy bezárt ajtónak, átbucskázott, a fején ért földet. Fölötte és minden megrendezett jelenet alatt a szereposztás szerint Szél Bernadett sápítozott.
 
Bár Vadaira egy cigány siratóasszony szerepét osztották, azonban téves szerepfelfogásból az elhasznált markotányosnő figuráját hozta a zárójelenetben.
 
czyla