Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Csehül állnak

Olvasom, amint Vágó az LMP listavezetője, a momentumos Cseh Katalint és pártját leleplezi, hogy attól a Monsantótól fogadtak el pénzt, amely az elmúlt ciklusban elérte, hogy a rákkeltő glifozát még tíz évig piacon lehessen az unióban. Nehezményezi, hogy ennek a vállalatnak a fúzióját engedélyezte a momentumos Cseh pártja által meghívott versenyjogi biztos és olyan lista támogatására buzdít, ahol három ember is van, akik most ugyan pofáznak Paks ellen, miközben megszavazták a paksi bővítést a parlamentben. (Nevezettek: Újhelyi, Tóth, Szanyi.) Majd Szél Bernadett szélkakasságára is felhoz pár példát, mikor látszólag ő is Paks ellen kampányolt, azután meg azzal az EU-biztossal szerepelt egy színpadon, aki zöld utat adott a paksi beruházásnak.
Ezek nem ellentmondások, hanem megbocsáthatatlan bűnök, háborog Vágó, különösen azon szándék tükrében, hogy ő,Vágó Gábor szeretné megmenteni a Földet, de sajna az ellenzéki pártok nem partnerek ehhez.  Viszont van megoldás, mondja Vágó:
 
Gyurcsány hülyére festi magát, és arra kéri híveit, hogy  a felesége vezette DK listája helyett inkább a Momentum és az LMP listájára szavazzanak, mert nyilván a lotyaszájú azt szeretné, hogy Gyurcsányné-Apró-Dobrev Klára listavezető helyett inkább az LMP-és Vágó Gábor meg a Momentum listavezetője markoljon fel havi 7000-10 000 Eurót. Ha csak így nem.
 
Tovább is van, mondjam még?
 
Blanka mocskos szája után bugyija is bekerült a sajtóba. De mi volt ennek előtte?
 
„üzenem annak a bajszos fasznak, és az összes fideszes képviselőnek (… ) hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”
 
Idézőjeles mondatot Nagy Blanka mondotta tavaly. Az idén már a DK szónokaként lépett fel, de rosszul ült le, kilátszott a bugyija. Valaki lefotózta. Volt nagy hű meg há. No nem Blanka mondata, ülés és álláspontja valamint megjelenési  módja ellen, mert ez az egész Nagy csomag  jól reprezentálja a DK  lényegét; ezért ne legyünk meglepve, ha majd az őszi önkormányzati választások jelöltjei közé  bekerül, vagy az unióba kikerül  ez a moslékszájú. Ha csak egy öregecskedő feleség ezt majd másképp nem gondolja. Egyébként a gimnazista(!) lány egyre otthonosabban mozog a politikában, találkozott már Frans Timmermanssal, az Európai Bizottság alelnökével is. (Csoda-e, ha a fülünkbe cseng Dinnyés dala? Még meg sem hozta a gólya, máris volt protekciója. Ez ám a karrier.)
 
Tovább is van, mondjam még?
 
Bangóné a patkányozó politikai kisiparos, mint emlékezetes, az ATV-ben fejtette ki tanait, mellyel bebizonyította, hogy szűklátókörű, értelmetlen, politikailag alkalmatlan. Le kell mondania. Na nem erkölcsileg marasztalja el ezekkel a szavakkal a saját sajtójuk, dehogy, hanem hogy haszontalan ez a politikailag is durva kijelentése. Attól tartanak, hogy Bangóné bunkósága ráég az egész egységbeforrt ellenzékre, Jobbiktól az MSZP-én át a DK-ig, s ha önkéntes lelépése nem történik meg, akkor a kizárás az egyetlen lehetőség ennek elkerülésére.
 
Bangónénak ez már nem az első elhasalása, ami bizonyítja, hogy alkalmatlan képviselőnek. Az MSZP-nek lépnie kell, Bangónénak távoznia kell. A magyaroknak, határokon innen és túl, pedig emlékezniük kell május 26-án, amikor szavaznak.
 
czyla
Fotó: Origo