Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


MEGDÖBBENTŐ

Ezzel az erővel haragudhatnának a világítótoronyra is

2015-ben mintegy félmillió harcias muszlim migráns lépte át illegálisan Magyarország határait. Orbán tapasztalva a valódi, a háttérben meghúzódó döntéshozók nemakarását és a liberális dogmák fogságában élő európai politikusok tehetségtelenségét, rosszat sejtve, kerítést építtetett Magyarország déli határára, amely csatlakozásunk óta, egyben az EU schengeni határát is jelenti. Az eltelt négy év, arról győzött meg, hogy Orbán forradalmi ötlete, különösen annak megvalósítása, valamint Salvini olasz belügyminiszter határozott tette, (az olasz tengeri fogadóállomás lezárása), vitathatatlanul megállította a bevándorlók Európába özönlését, mondjanak bármit a migránsbizniszben érdekeltek.
 
Én például arra tippeltem, hogy a „willkommenskultur” harcmezején elesett Angela Merkel utódját, a tömeges bevándorlás ügyében tapasztalt közhangulat majd az ortodoxoktól való eltávolodásra készteti, de nem.
 
Éppen ellenkezőleg, mivel a magyar miniszterelnök taktikai megfontolásokra tekintet nélkül ország-világ előtt hangoztatja, hogy a brüsszeli élcsapat és a többi nemzetállam-ellenes vezető a migrációt esélynek és lehetőségnek tekinti ma is arra, hogy egy multikulturális, kevert népességű, egységessé simított birodalommal váltsák fel a nemzetállamok Európai Unióját, az új CDU elnök populistának és teljes tévútnak nevezte az egyetlen értelmes megoldást, az európai tömeges bevándorlást ellenzők széleskörű összefogásának orbáni tervét.
 
Populista, mondják a magyar miniszterelnökről. Magyarán a nép szája íze szerinti. De hát milyen legyen a nép által választott vezető? Nem veszik észre, hogy Európa népei en block elégedetlenek az eddig hatalmon lévő néppártok vagy középpártok migrációs politikájával? Elegük van az eddig uralkodó balliberálisokból, akik mindent a nép feje fölött intéztek, mondván, az mindig megbízhatóan hülye, majd ők megmondják a tutit. Csakhogy ez egyáltalán nincs így: a nép egyáltalán nem hülye, a migránsoktól való félelme pedig megalapozott, hiszen látja, hallja a hírekben, hogy vagy ellenáll, vagy hagyja magát elpusztítani, mert nem vitásan békés egymásmellettélés helyett Európa csatatérré lett, bizonyítva van, hogy nem képes integrálni a migránsokat. Ráadásként mi a nyugati gyakorlat? Humanista értékekre hivatkozva éppen az alul-lévőktől vesznek el, hogy a migránsnak adhassanak.
 
Ez a gyakorlat nem folytatható, hiába mennek neki intézményi szinten az illegális migránsok befogadását ellenzőknek. Különösen Orbánra dühösek. De ezzel az erővel haragudhatnának a világítótoronyra is.

czyla