Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A háztömbkörüli véraláfutás eredményhirdetése

Minden idők legfurcsább jogi szakértője Magyar György beült az Atv stúdiójába, elővett a nadrágzsebéből egy átizzadt, kézzel összefirkált wc papírszerű valamit és a kis piszkos, gyűrött papírfecniből felolvasta a háztömbkörüli véraláfutás végeredményét.
 
Azután megállapodtak Rónai Egon Atv-s műsorvezetővel, hogy a mintegy 2 milliós Budapest 1, 7 millió választópolgárának a 10 százaléka, hatvannyolcezer.
 
Még a háztömbkörüli véraláfutás finisében Alföldi kaján bejelentést tett: Az ellenzéki pártok számára a saját kis szemétdombjaik a legfontosabbak. Ezzel találta fején a szög helyett Kálmán Olgát, Gyurcsányt és Gyurcsánynét. Hajós András pedig Karácsonyt átölelve fotózkodott és elmondta, mindketten azon vannak, hogy kiüssék Kálmán Olgát a főpolgármesteri székért való háztömbkörüli véraláfutásból, mint alkalmatlant. Föllépésüket siker koronázta ; a Gyurcsány, Gyurcsányné Dobrev Klára és Kálmán Olga triumvirátust tehát megpuccsolta a heti hetesből hátramaradt szellemi verőlegények duója.
 
Az ellenzéki pártok között folyó hatalmi harc a győztes hirdetésével nemhogy véget ért volna, hanem most kezdődik. A várható vihar előszele Gréczi Zsolt, (Gyurcsányék sajtófőnöke) száját már elhagyta: csaltak! Ám ők jó elvtársak, ezt most még elnézik. De ennek ára lesz!
 
Kunhalmi Ágnes az MSZP választmányának elnöke, nem titkoltan gyurcsányista (az info forrása az MSZP egyik mellőzött pártembere) már Karácsony győzelmi sajtótájékoztatóján ellopta a showt. Úgy letáncolta az MSZP választmányának elnöke a szövetségesét a most éppen párbeszédes Karácsonyt a színről, ahogy kell. Kunhalmi elvtársnő nagy debattőr. Előttünk van még, ahogy annak idején az ajtót is lefejelte a TV- székház folyosóján.
 
A minden kenyérre jó, egy év leforgása alatt kétszer bukott Kálmán Olga (2018 Jobbik, 2019 Demokratikus Koalíció) pedig a nagy összefogás, nagy győztesének bejelentésére el sem ment. Ellenben az ATV-ben meghazudtolta jelölő pártjának sajtófőnökét, és töredelmesen bevallotta nem azért nem ment el, mert nem volt szépen öltözve a nagy eseményhez, hanem azért, mert meg sem hívták.
 
A Momentum a háztömbkörüli véraláfutáson momentán elvérzett.
 
czyla