Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Schilling, te vagy oly alant?

Egy éve él migránsként Franciaországban Schilling Árpád, aki tavaly májusban, a Fidesz választási győzelme után jelentette be a költözésüket. Az évforduló alkalmával készítettek interjút a szabadúszóval. A beszélgetésben Schilling bevallja, hogy paranoiás lett. Ha kinyitja a száját a környezetében már csak lemondóan bólintanak. Saját őrületétől, a morális és szellemi leépüléstől szenved. Az elbutulás és infantilizálódás az, amitől nem tudok szabadulni - mondja. Schilling elmondja azt is, hogy Máté Gáborral vagy Mácsai Pállal, illetve más színházvezetőkkel már nincs beszélő viszonyban.
- Újra és újra feljön bennem a kérdés: miért történhetett ez ilyen könnyen?
- Van aki szerint Schilling Árpád és Sárosdi Metoo Lilla szakállas férfiak, borotválatlan nők és hegyi kecskékből álló swingerklubnak a tagjai, amelyben mindenki összefekszik mindenkivel, időnként egyszerre is.
Van olyan francia orvos, aki szerint Schilling nemcsak hermafrodita, hanem egyenesen perverz és beteges, és  miután a holland parlament kétévi vita után egyhangúlag bűncselekménynek nyilvánította az állatokkal való közösülést, inkább Franciaországot választotta, ahol szintén tiltva van a zoofilia, de ott pénzbüntetéssel megúszhatja a gyalázatos elkövető.
 
Említett orvos szerint, aki szexuális aktusra lép egy állattal azon előbb szűnni nem akaró köhögés majd extrém nyáladzás lesz úrrá. Viselkedése abnormálissá válik, sikítozás, idegesség, össze-vissza beszélés és hallucinálás jellemzi. Schilling szíve vágya szerint inkább Kanadában lenne zöldséges.
 
 
Fotón: Sárosdi Lilla és Schilling Árpád