Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


101 tő cannabis Nógrádban

A holland kapcsolat

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Szabolcs 51 éves budapesti férfi ellen.
 
A német társhatóság  szeptember 5-én tájékoztatta a KR NNI munkatársait, hogy Németországban elfogtak egy drogfutárt, aki rendszeresen szállított Hollandiából marihuánát Magyarországra. Az elfogásakor nála talált kábítószert szeptember 5-én 9 órakor kellett volna átadnia egy férfinak a főváros IX. kerületében.
 
A nyomozók haladéktalanul megkezdték a férfi felkutatását, akit 9 óra 50 perckor a Vaskapu utcában intézkedés alá vontak. Ellenőrzése során a hátizsákjában 13,2 millió forint készpénzt találtak, amely összeg megfelelt az elfogott futárnál talált drog ellenértékének. A rendőrök kutatást tartottak P. Szabolcs budapesti lakcímén, ahol mobiltelefonokat, a kábítószer adagolására alkalmas nylontasakokat, valamint egy hordóban kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. A Nógrád megyei Becskén egy a férfi tulajdonában álló ház udvarán 101 tő cannabis növényből álló ültetvényt találtak a rendőrök.
 
A KR NNI nyomozói P. Szabolcsot gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.
 
Forrás: police.hu