Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Ki fia az ellenzéki maffia

Október 13-án főpolgármestert választ Budapest.
 
Egy hivatalos, de eddig eltitkolt, amúgy több pártember jelenlétében tartott tanácskozáson az egyesült ellenzék főpolgármester jelöltje Karácsony a Horváth Csaba nevű dörzsölt régi MSZP-SZDSZ gyökerű motorost javasolta maga helyett zuglói polgármesterjelöltnek, mert ha megint egy olyan „jó szándékú amatőr” kerül a kerület élére, mint amilyen a beszélő maga, akkor az illető „két perc múlva nem tudja, hol van, és szétlopnak mögüle mindent”.
 
Ha én el is tekintek attól, hogy „jó szándékú amatőr” Karácsony Gergely mit kezdene a főváros legmagasabb posztján azokkal a tolvajokkal, akiktől Zuglót félti, párttársai hogy tekinthettek el attól a ténytől, hogy családjával zsarolta vagy fenyegette Karácsonyt egy megnevezett ember. Olyan erővel, hogy Karácsony csak előre menekülhet, mert ha visszamegy Zuglóba, akkor ott elássák. Nem de jure, hanem de facto.
 
Hogyhogy senki, de senki nem kiáltott rendőrért a tanácskozó elvtársak közül, mikor ezeket a mondatokat meghallották, hanem helyette kussoltak. Pedig Szabó Tímea szerint legalább 10-en voltak jelen, és a minden jel szerint mozgalmilag kiképzett fütyülős Tímea, utólag sem az elhangzottak fölött háborog, hanem azon, kinek a révén került ki a beszéd.
 
Ezt sokan sokféleképpen magyarázzák, én Karácsonyra tippelek, és megmondom miért: bár nem az látszik az arcán, hogy mélyen barázdált agytekervényekkel bírna, de saját választási esélyeit csak latolgatta, és tegyük föl, egy alkalommal szembejött vele a valóság, mikor a köztudottan gyáva, mocskos szájú, de félénk fickó előtt fölrémlettek szegény Sápi Attila három évvel ezelőtti nyomtalan eltüntetése mellé a legendás 1995-ös esztendőből Györgyi Kálmán legfőbb ügyésznek a szavai: „nyilvánvaló, hogy a gazdasági élettel összefonódott bűnözésnek célja egy-egy fontos politikai pozíció megszerzése is.” Esetleg Katona Béla titkosszolgálatokat felügyelő miniszter lemondásának az oka, miszerint a szervezett alvilág már leverte hídfőállásait a politika felé, vagy Horn Gyula figyelmeztetése, hogy nagy a veszélye a feketegazdaság és az ő politikai családjuk összefonódásának.
 
2013-ban az egyik Gyurcsány bevallotta: “én voltam ennek a pártnak az elnöke, sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk”. A másik Gyurcsány(né) alkalmatlannak találta Karácsonyt, Kálmán Olgát akarta.
 
Szóval szerintem eluralkodott Karácsonyon a gyávaság, és a kiszivárogtatást választotta. Jellemző rá, hogy az óvodás kisgyermekének biztonsága kevésbé fontos számára, mint a politikai karrierje. Milyen apa az, aki képes egy olyan lénnyel közös fotón mosolyogva megjelenni, aki a maffiát idéző módszerrel operál? Milyen apa az, aki ezek után az őt és családját fenyegetővel együtt így ír:„üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy szövetségünk megbonthatatlan!”
 
Nem azt kellene kivizsgálni, hogyan létezhet ilyen szövetség?
 
Nem hiszem, hogy Budapestnek az ellenzéki maffia kellene. És azt már meg sem kérdezem, milyen főpolgármester lenne Karácsony?
 
czyla