Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Nicsak ki fröcsög az ATV-ben?

Pink pulcsi alatt rózsaszín mintás ingben csak nem az a Gábor György fröcsög, aki 2009. decemberében az MTA Filozófiai Intézetének év végi fogadásán a sikkasztás, hazudozás, rágalmazás polémiát követő testi inzultusba is keveredett?
 
De.

 
Ismét ő fröcsög, az mindegyis miért. Neki mindig van fröcsögnivalója.
 
2009-ben, mikor Gyurcsányék uralkodtak, az állítólag verekedésig is fajuló vita akkor zajlott, amit a nyilvánosság elől a sajtójuk elhallgatott. Majd a 2010-es kormányváltást követően 2 évvel az eset után, a „Kitüntetik a zsidózó filozófust” című írást jelentették meg a Népszavában, amiből mi közönséges halandók arról értesültünk utólag, hogy egy egyébként korábbi (Soros/Chevening-ösztöndíjas a Bristoli Egyetemen, és doktori ösztöndíjas a cambridge-i Trinity College-ban, Békésy-ösztöndíjas, vendégkutató a Cambridge-i, a Helsinki és az Edinburgh-i Egyetemen) ösztöndíjas, 2011-ben Talentum díjat és a vele járó 20 ezer eurót is megkapta. Gábor Györgynek a hatalmas pénzösszeg hallatán eszébe jutott, hogy 2009-ben a kitüntetett, akit egy vita során hazugsággal vádolt, azt merte válaszolni, hogy hazudni legfennebb a te (Gábor György) fajtád szokott. Ez volt az antiszemita vád alapja. Közben kiderült, hogy bár jogilag nem, de morálisan megkérdőjelezhető módon jutott hozzá csaknem félmilliárd forinthoz a Gyurcsány-kormány idején az a liberális filozófusi kör, amely szinte naponta állítja erkölcsi pellengérre a konzervatív oldal szereplőit. Ez az eset többek között a Radnóti Sándor, Heller Ágnes, Vajda Mihály, és Gábor György alkotta filozófusi kört érintette.
 
A Filozófiai Intézetben mindenki tudta, hogy a filozófusok finanszírozásába trükkös technikák is belekerültek. Ám jött az új igazgató, aki pénzügyi revíziót indított a pályázati pénzek felhasználása ügyében. Magyarán elszámoltatást. Még csak ez kellett! A rágalmazásprojekt beindult, azóta is nyomják ezerrel azok, akik szokás szerint számlázási trükkökkel, stiklikkel szedték föl a rengeteg dohányt. Manapság Gábor György etikáról fröcsög, az ATV-s R.Egon pedig nyeli mint kacsa a nokedlit.
 
czyla