Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Őrizetben az édesszájú díler

Kábítószer a csokiban és a süteményekben

A terézvárosi nyomozók a 28 éves férfi lakásán több mint 1 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, kábítószergyanús anyagot tartalmazó csokoládét, süteményt és egymillió forintot foglaltak le.
 
Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy férfi nagy mennyiségű kábítószert tart és árul Budapest VI. kerületében, egy Andrássy úti ingatlanban.
 
A 28 éves A. Dávid lakásán a nyomozók 2019. október 29-én reggel tartottak kutatást, ahol dobozokba és tasakokba csomagolva összesen több mint 1 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, kábítószergyanús anyagokat tartalmazó édességeket és tablettákat, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak. Az ingatlanban több mint egymillió forint is volt, amit a rendőrök lefoglaltak.

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói A. Dávidot előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
 
police.hu
 
Fotó: illusztráció