Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Heiko Maas vs. Gyucsányné Apró Dobrev Klára

A magyar kormány jelöltje felkészült biztosa lesz az EU- bővítésnek és szomszédságpolitikának – nyilatkozta budapesti látogatása előtt Heiko Maas német külügyminiszter.
 
Mikor a nemzetellenes erők egyik zászlóshajója a hvg szembesült a döntéssel, hogy az új Európai Bizottságba a magyar kormány jelölheti a „második külügyminisztert”, vagyis a szomszédságpolitikáért és EU- bővítésért felelő biztost, feljajdult: de hát ez épp ellenkezője annak, amit eddig mantráztunk! Sír, zokog a lap, hogy hát ez épp ellenkezője az orbáni Törökország-politika miatti büntetésnek, ezzel a poszttal csak bátorítják a különutas magyar diplomáciát.
 
Az új magyar jelölt, Várhelyi Olivér EU-nagykövetként jól kiismeri magát az uniós bővítési és szomszédsági politikával. A Nyugat-Balkán sikeres integrációjának stratégiai jelentősége van az Európai Unió számára – ebben a pontban egyetértek a magyar kormánnyal, és remélem, hogy a jövendő biztos előbbre viszi az ügyet - forgatja meg a kést Heiko Maas az idegenszívű hávégések satnya testében.
 
Gyucsányné Apró Dobrev Klára minden idők legrandább külsejű és belsejű perszónájának penge száján alig 24 órája bukott ki: ő már beárulta saját hazája jelöltjét a megfelelő helyeken, meg is rágalmazta azzal, hogy Várhelyi Olivér nem ért ahhoz, amit csinál, nem elkötelezett a közös európai ügy iránt és nem független személyiség. Ez szerintem a hazaárulás minősített esete. Klára nagypapájának méltó unokája. Apró Antal is úgy alapozta meg azt a szellemi és anyagi örökséget, amelynek köszönhetően ivadékai nem kis befolyásra és vagyonra tettek szert, hogy minden aljas munkát örömmel végrehajtott, amit a bolsevikok rábíztak.
 
czyla