Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Ma tartja hagyományos évértékelő beszédét Orbán Viktor

22. évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor miniszterelnök ma 15 órakor a Várkert Bazárban. A miniszterelnök egy videót is feltöltött Facebook-oldalára, amelyben az elmúlt 21 évből látható egy-egy pillanat.
 
Orbán Viktor először első kormányzása idején, 1999-ben értékelte az évet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. A kormányfő ezekben a beszédekben mindig áttekinti az előző időszakot, illetve kijelöli a következő időszak kormányzati feladatait.
 
Várhatóan téma lesz a nemzeti konzultáció, az európai ügyek, illetve a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részletei is. Az évértékelőt 15 órától az M1, a Kossuth Rádió és a hirado.hu is élőben közvetíti.
 
Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az egy az ország, egy a zászló jelszót. Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét.
 
Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly.
 
hirado.hu nyomán