Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Döbbenet, gyalázat - az LMBTQ-ideológia népszerűsítését várnák el a magyar kormánytól

„Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága lépéseket vár az iskolai diszkrimináció és zaklatás felszámolására. A kormánynak felvilágosító kampányokkal és iskolai programokkal kellene fellépnie az LMBTI-gyermekek védelmében” – olvasható a Háttér Társaság (korábbi nevén: Háttér Társaság a Melegekért) honlapján.
 
A Háttér Társaság azt közli, hogy az ENSZ független szakértőkből álló Gyermekjogi Bizottsága „most nyilvánosságra hozott”, Magyarországról – egész pontosan a gyermekek jogairól szóló egyezmény magyar jogrendszerbe való beépítéséről, illetve gyakorlati alkalmazásáról – írt jelentésében „komoly aggodalmát fejezte ki az iskolai zaklatásnak és kiközösítésnek kitett gyerekek, különösen a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és interszex (LMBTI) diákok helyzete kapcsán”.
 
A társaság közlése szerint az ENSZ felszólította a kormányt, hogy „szerezzen érvényt azoknak a törvényeknek, amelyek tiltják a gyermekek diszkriminációját, és alkosson stratégiát a gyermekekkel szembeni erőszak megelőzésére” – különös tekintettel a legsérülékenyebb csoportokra, köztük az LMBTI gyermekekre.
Továbbá „a Bizottság társadalmi felvilágosítást és az iskolai programok kiterjesztését is elvárja a kormánytól”…
 
Ha úgy van, ahogy a Háttér Társaság állítja, akkor az ENSZ frissen publikált jelentése gyakorlatilag az LMBT-propaganda iskolai terjesztésére kötelezné Magyarország kormányát.
Az érzelmeskedő, sőt érzelmi zsarolással felérő beszédmód („sérülékeny csoport”, „gyermekek elleni erőszak”, „kiközösített gyermekek”) függönye mögött kőkemény társadalommérnöki szándék rejlik, amelynek lényege a hagyományos családmodell, a klasszikus (értsd: normális) nemi szerepek, és egyáltalán: a férfi és a nő fogalmának és valóságának „problematizálása”, elbizonytalanítása, végül eltörlése.
 
Forrás: S4C News 
Fotó: illusztráció