XX. évf. 30. szám

KÖZÉLETI HETILAP

2008. július 24.

 
Véletlen, netán szándékosság!?
Mezőgazdaságáról híres országunk, amely sosem szorult élelmiszer-importra, oda jutott, hogy a kiváló hazai gyümöl-csöt ki kell önteni gazdáinknak, és hazai élelmiszert szinte csak
a ritka piacokon lehet venni. Vendéglátósaink minőségi árubeszerzése egyre nehezebb helyzetbe kerül. Ilyen gazdagok lettünk? Hogy jutottunk idáig?
- Az olaszok gasztronómiai egyetemet nyitottak, már évekkel ezelőtt, a franciák nemzeti marketingjének része a gasztronómia, Ciprus konferenciát tartott "Helyi ételek és a turizmus" címen. Eckart Witzigmann már életében legendává vált, hiszen ő változtatta meg Németország és Ausztria gasztronómiai történelmét, azt nyilatkozta: "a hagyomány magától ...
Károvits Tamás

A cikket teljes terjedelemben a Magyar Fórumban olvashatják!