Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Athinagate

Mi a szösz, csak nem azt állítja Németh Athina, hogy Kórozs Lajos pontosan tudta azt, hogy neki semmi köze nincs semmilyen mentőszolgálathoz. Egyébként az is hazugság, hogy ő ajánlotta volna magát, éppen ellenkezőleg, az ellenzék politikusa direkt azért kereste fel, hogy Kásler Miklóst lejárassák, majd távozásra bírják. Volt idő, hogy Athina a Szamaritánusok szállásán húzta meg magát, nem látszik tehetősnek. Így hát, amióta a föníciaiak feltalálták a pénzt, ki csodálkozik azon, hogy N. Athina ezt a szerepet elvállalta? Természetesen nem biztos, hogy N.Athina mondatainak minden szavára  mérget vehet bárki, ám az eset maga tökéletesen megmutatja, hogy milyen erkölcsi és szellemi állapotban van ez az elgyurcsányosult ellenzék. Szóval, annyi telik tőlük, hogy egy ótvar hazugságcsomaggal a hátukon járják a tévéstúdiókat, a szerkesztőségeket és cirkuszoljanak a parlamentben, mint ahogy ez az utcamocska, utcarongya stílusú Timea teszi napról napra, hétről hétre? Ezeknek a szmetyóknak a szintjére komoly politikusnak méltatlan lesüllyednie, ezért aztán azt hiszik, bárkit lehengerelhetnek, de még Athinával sem bírtak el, még ő sem hagyta magát, visszavágott. Tulajdonképpen a raklap finomságú Vadai Ágneshez vagy Szabó Timea közönségességéhez mérten, választékos stílusban.
 
Itt lenne az ideje, hogy a járvány ügyben elég sok vaktöltényt elpuffogtató Kórozs Lajos és Szabó Timea a szeretett mordályukat seprűre cseréljék. Timea könnyebben közlekedhetne, Lajos meg söprögethetne a saját házuk táján vele. Ha már a tőlük nem túl távol álló Török Gábor elemző szerint sem nyújtottak az eltelt negyed évben semmilyen értékelhető teljesítményt, pusztán arról folyt a fészbukolás, hogy mekkora léket fog ütni a kormány hajóján a koronavírus. Titokban hullahegyekre számítottak és káoszra, kizárólag az elégedetlenség szítására játszottak, és nem én mondom, a sajátjaik állítják, hogy egyetlen mondatot sem tud mondani senki, amit üzenet címén a választóiknak eljuttattak volna. Belső embereiktől szivárog kifele, hogy nem ezzel foglalkoznak, kizárólag lista helyeken, pozíciókon vitatkoznak. Egyedül Gyurcsány céltudatos, ő a széf kulcsára tart igényt, mert a végelszámolásnál ő lesz a legnagyobb. Klára közös miniszterelnök jelöltként külföldi segítséggel kívánja megragadni a hatalmat. A többiek a hülyére vettek, maguk sem tudják, mit akarnak, de azt tűzön - vízen keresztül akarják.
 
Na most én nem vagyok egy Török Gábor, bennük én nem csalódtam, kb. ezt vártam tőlük.
Isten őrizzen, hogy a lelkiismeretükre apelláljak, mert olyanuk nekik bizonyítottan nincsen. Csupán azon vagyok megrökönyödve, hogy valamikor általam is jelesnek gondolt emberek ezzel a moslékkoalícióval árulnak egy gyékényen. Az egyik sokat szereplő kormánykritikus, az Antall és Boros kormány alatti jegybank elnöke erényről papol, amit fel kellene mutatni ezzel a kormánnyal szemben. Na hiszen, az erény meg ez az ellenzék, kb. Makó Jeruzsálem távolságra voltak már az Athinagate előtt is. Érdekelne, hogy vajon Bod Péter Ákos komolyan az erényesség körébe tartozónak véli azon dolgozni, és arra várni, hogy a koronavírus az ölükbe pottyantsa a hatalmat?
 
czyla