Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13PUTYIN BIZTOS ABBAN, HOGY AZ ÚJ VILÁGREND SZABÁLYAIT ERŐS, SZUVERÉN ÁLLAMOK FOGJÁK MEGHATÁROZNI

Az orosz gazdaság nem fog elszigetelődni, fejlődésében a magánvállalkozásokra fog támaszkodni - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken, a 25. Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum plenáris ülésén elmondott beszédében, amelyben a világgazdaság gondjaiért a Nyugatot tette felelőssé.

A HIDEGHÁBORÚS GYŐZELMET KIKIÁLTÓ EGYESÜLT ÁLLAMOK SZENTNEK NYILVÁNÍTOTTA ÉRDEKEIT, MOST A JÁTÉK EGYIRÁNYÚ; ILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A VILÁG FENNTARTHATATLAN – HANGSÚLYOZTA AZ OROSZ VEZETŐ.
 
AZ “ARANYMILLIÁRDOS” ORSZÁGOK MÉG MINDIG MINDENKI MÁST GYARMATUKNAK, MÁSODRENDŰNEK TEKINTENEK – MUTATOTT RÁ AZ ÁLLAMFŐ.
A NYUGAT GÁTLÁSTALANUL ERŐLTETI ETIKÁJÁT ÉS KULTÚRÁJÁT, ÉS MINDENT MEGTESZ, FELHASZNÁLVA A SPORTOT ÉS AZ OLIMPIAI MOZGALMAT IS – MONDTA AZ ELNÖK.
 
Az orosz gazdaságról szóló borús előrejelzések, amelyek a tavasz elején hangzottak el, nem váltak valóra – mondta az elnök.
 
Szerinte a 200 rubeles dollárról szóló varázsigék és más nyugati előrejelzések az Oroszország elleni információs hadviselés részét képezik.
 
AZ ELNÖK MEGJEGYEZTE, HOGY MÍG AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KORÁBBAN JELENTŐS ÉLELMISZER-BESZÁLLÍTÓ VOLT, MÁRA NETTÓ IMPORTŐRRÉ VÁLT – PÉNZT NYOMTAT, ÉS VILÁGSZERTE ÉLELMISZERT VÁSÁROL.
 
AZ ELNÖK AZZAL VÁDOLTA A NYUGATOT, HOGY FEGYVEREKKEL PUMPÁLJA UKRAJNÁT ÉS FINANSZÍROZZA A RUSZOFÓBIÁT AZ ORSZÁGBAN.
 
Putyin szerint a nyugati szankciók tervezete arra a hamis tézisre épült, hogy Oroszország gazdasága nem szuverén. Az elnök hangsúlyozta, hogy a 21. században a szuverenitás nem lehet széttöredezett, fontos, hogy ne csak a politikai, hanem a gazdasági és technológiai szuverenitást is megvédjük.
 
MINDAZOK, AKIK TOVÁBBRA IS EGYÜTTMŰKÖDNEK OROSZORSZÁGGAL, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ÉS EURÓPA NYOMÁSÁNAK VANNAK KITÉVE, ÉS EZ KÖZVETLEN FENYEGETÉSEKIG FAJUL – MONDTA PUTYIN.
 
PUTYIN BIZTOS ABBAN, HOGY AZ ÚJ VILÁGREND SZABÁLYAIT ERŐS, SZUVERÉN ÁLLAMOK FOGJÁK MEGHATÁROZNI, AMELYEK NEM KÖVETNEK EGY MEGHATÁROZOTT PÁLYÁT.
 
Forrás: oroszhirek.hu
(2022.06.17.)