Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


HÜLYÉNEK LENNI ÁLLAMPOLGÁRI JOG

ÉS A SZAVAZÓ, AKI SZAVAZNA EGY NORMÁLIS ELLENZÉKI PÁRTRA, MIT SZÓL EHHEZ?

Az azonnali kérdések órájában K.Olga, Jakab P., Tordai Bence, Fekete-Győr dacos mosollyal, sokat sejtető testbeszéddel kezdte kérdés helyett az elmúlt években hallott, és mára már tényleg unalmas rágalomáriáját, hogy a végén kiderüljön, megint önként álltak sorba Orbánnál a szokásos pofonokért. Megkapta mindegyik, mégpedig kegyetlenül nagyot csattantak, hogy a fal adta a másikat. Ahogy mondani szokás: maguknak keresték a bajt, csak maguknak köszönhetik.
 
Vagy Simicskával szólva mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni. Ez az ellenzék már több mint egy évtizede oly mértékben amortizálja magát le egészen a sárga földig, hogy onnan már nem lehet felállni. Csak beleragadni a saját mocsokba.
Ha nem vagy Gyurcsány. Mert Feri már április 8-án, azonmód mocskosan, szennyesen kiállt középre és elkurjantotta magát: Legyetek Gyurcsányok!
S ezek a dologtalalan, tehetségtelen kis senkik, a párt és hátország nélküli kitartottak követik mesterüket. Gyurcsánynak lenni, annyit jelent, hogy nyugodtan értekezel az olimpiáról, bár fogalmad sincs, hány évente rendezik azt. Hazudj reggel, délben meg este, ne izgasson, ha a fejedre olvassák, ekkor meg akkor ezt állítottad. Égsz mint a rongy, bűzlesz mint a trágyadomb? Ettől leszel Gyurcsány! Minden választáson elvernek mint a kétfenekű dobot? Nem baj.
Akarj Gyurcsánnyá lenni!
 
És a szavazó, aki szavazna egy normális ellenzéki pártra, vajon ő is ezt akarja?
Sem április 3-a, sem a vasárnapi időközi választások, nem ezt mutatják.
 
czyla