Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Medvegyev:az EU-ban a sárga-kék hisztéria súlyos hasmenést idézett elő a félelemtől, hogy megfagynak

A szankciókat hozóknak hirtelen eszükbe jutott, hogy a telet senki sem törölte el, és hogy az alternatív gáz-, olaj- és szénellátás drága vagy egyszerűen irreális.

Az egész jelenlegi európai politika Oroszországgal szemben az arrogáns bunkóság, a kamaszos infantilizmus és a primitív ostobaság undorító koktélja – írja Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője a Telegram-csatornáján.
 
Először is bejelentették, hogy szigorúan büntetni akarják Oroszországot azért, mert az meg akarja védeni a szenvedő embereket és biztosítani akarja hosszú távú érdekeit. Szokás szerint úgy döntöttek, hogy darabokra tépik az orosz gazdaságot. Megfosztják az energiaexportból származó bevételétől. És totális szankciókkal sújtani mindent, ami éghető. Na tessék! – folytatta.
 
Nem számít, hogy Európának hatalmas ipara van, fejlett mezőgazdasága, és az EU polgárai meleg vízzel ellátott otthonokban akarnak élni. A lényeg, hogy az oroszok szenvedjenek.
 
Aztán eszükbe jutott, hogy a telet senki sem törölte el, és hogy az alternatív gáz-, olaj- és szénellátás drága vagy egyszerűen irreális. Rájöttek, milyen nehéz három székre ülni. Mintha mi segítenénk Ukrajnának és ártanánk Oroszországnak, de a saját gazdaságunk és népünk sem idegen – írja a volt orosz elnök.
 
Általánosságban elmondható, hogy ez nem sikerült túl jól. A Zsovto-Blakitnaja (sárga-kék) hisztéria súlyos hasmenést idézett elő a félelemtől, hogy megfagynak a hideg lakásokban, és a fagyos ablakon kinézve a hanyatló iparágakat nézik. Igaz, az európai okos fiúk a hasmenésre bevált gyógymódot javasolnak: a kijevi rezsim fegyverellátásának növelése és a végsőkig tartó háború. Lám, lám. Hamarosan jön a hideg idő… – zárta bejegyzését Medvegyev.
 
Forrás: oroszhirek.hu
(2022.07.26.)