Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A Fox News műsorvezetője magyarul szólt be Soros Györgynek

Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat! – mondta a magyar származású Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek.

A milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. (Az Egyesült Államokban választáson dől el, hogy kiből lehet az adott város vagy megye ún. kerületi ügyésze (district attorney) – a szerk.).
 
A Fox News Next Revolution című műsorában ITT MEGTEKINTHETŐ magyarul-szolt-be-soros-gyorgynek-az-amerikai-musorvezeto-videoa magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket. Az hozzátartozik a történethez, hogy Sorosnak azért kellhetett véleménycikkben kiállni az igazáért, mert az utóbbi időszakban több olyan városban is komolyan megnőtt a bűncselekmények száma, ahol az általa pénzelt ügyészeket választották meg a szavazók.
 
Steve Hilton szerint „bár az egyik támogatottja – Chesa Boudin – már ki lett rúgva miután még a túlnyomóan liberális San Francisco szavazói is visszahívták az állásából, egy másikra – George Gascón – pedig hasonló sors vár Los Angelesben, Soros továbbra is azt állítja, hogy ez a biztonságot és igazságosságot egyaránt célzó program a józan észen és a bizonyítékokon alapul. Azt állítja, hogy népszerű és hatékony. Mennyire arrogáns és a valóságtól elrugaszkodott fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ilyet mondjon? Micsoda sértés ez a beavatkozása miatt áldozattá váló emberek és a családjuk felé.”
 
Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit egyik magyarként mondok egy másik magyarnak.” Innentől a műsorvezető magyarul folytatja: „Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!
 
A brit-amerikai állampolgár Steve Hilton már az Egyesült Királyságban született miután szülei 1956-ban kivándoroltak. Édesapja eredeti neve Hircsák István, amit vélhetően a kiejtési nehézségek miatt változtatott Angliában Hiltonra. A Fox News műsorvezetője korábban David Cameron brit miniszterelnök politikai főtanácsadója volt.
 
A SOROS BEFOLYÁSA ALÁ TARTOZÓ VÁROSOKBAN NŐTT A BŰNCSELEKMÉNYEK SZÁMA
 
Az Egyesült Államok történelmében példátlan mértékben növekedett tavaly a gyilkosságok és a kábítószer-túladagolás miatt bekövetkezett halálesetek száma – írja Tom Cotton amerikai szenátor, a Real Clear Politics portálon megjelent kommentárjában. A politikus szerint a halállal végződő erőszakos bűncselekmények számának növekvő tendenciája 2021-ben is folytatódott, a legtöbb vérontás pedig éppen azokban a városokban és településeken történik, ahol az állami és kerületi ügyészségekben teret nyertek a Soros György-féle hálózathoz, illetve a Nyílt Társadalom Alapítványokhoz kötődő progresszív-radikális baloldaliak.
 
A „Soros-ügyészek” visszautasítják a bűncselekmények és vétségek széles spektrumára, egyebek között a bolti lopásokra vagy a kábítószer-kereskedelemre vonatkozó törvények betartatását – fogalmaz a szenátor. Példaként kiemeli, hogy
 
Chicagóban a Cook megyei államügyész, Kim Foxx elérte, hogy az ezer dollár alatti lopás büntetlenül maradjon.
Manhattanben Cyrus Vance Jr. kerületi ügyész nem hajlandó érvényre juttatni a prostitúció visszaszorításáért megalkotott törvényeket.
Marilyn Mosby államügyész Baltimore-ban egyoldalúan véget vetett a kábítószer-ellenes háborúnak, és „az amerikai történelem legsúlyosabb drogválsága kellős közepén” nem hajlandó vádat emelni a drogkereskedők ellen.
 
Forrás: hirado.hu
(2022.08.17.)