Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Zaharova: a nyugati pénzügyi és katonai támogatás nélkül Kijev egy napot se bírna ki

Egyre több jel utal arra, hogy Ukrajnában nyílt konfrontáció van Oroszország és a NATO között, és egyre nő a konfliktusba Kijev oldalán bevont szövetségi szakértők száma – mondta Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtöki tájékoztatóján.

Az ukrán hadsereg már régóta teljes mértékben a nyugati fegyverszállításoktól, hírszerzésüktől, kiképzőiktől és zsoldosaiktól függ. Egyszerűen csak egy eszköz” – mondta a diplomata.
 
“Egyre több olyan tény kerül napvilágra, amely arra utal, hogy Ukrajnában konfrontáció van Oroszország és a NATO között. A szövetséges országok egyre több katonai szakértője harcol egy tucat katonai magáncégben és az ukrán fegyveres erőkben”.
 
Zaharova szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rezsimje nem habozik megtenni azt, amit a Nyugat mond neki, vagyis “folytatni a harcot a keserű végsőkig és az utolsó ukránig”.
 
“KÉSZ FELÁLDOZNI POLGÁRAI ÉLETÉT ÉS SORSÁT, AMÍG FOLYTATÓDIK A PÉNZÜGYI ÉS KATONAI TÁMOGATÁS, AMELY NÉLKÜL A KIJEVI HATÓSÁGOK EGY NAPOT SEM BÍRNÁNAK KI” – MUTATOTT RÁ A SZÓVIVŐ.
 
Szerinte mindaz, ami történik, egyben “a Fehér Ház pénzügyi csalásának álcája” is. “Annak érdekében, hogy a NATO-t még jobban belerángassák a konfliktusba, hogy még több pénzt és lehetőséget osszanak ki és mutassanak be, a Zelenszkij-rezsim szándékosan veszélyes provokációkba, szélsőségességbe megy át, a terrorista tevékenység egyre több elemét vezeti be akcióiba” – tette hozzá Zaharova.
 
Forrás: oroszhirek.hu
(2022.11.26.)