Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13AKINEK HUMORA VAN, AZ MINDENT TUD, AKINEK NINCS, AZ MINDENRE KÉPES

 
A HUMORTALAN, PÁRTJÁT VESZTETT VÁSÁRHELYI MÁRIA, AMIT FÁBRY KAPCSÁN MŰVEL, AZ PRIMITÍVSÉG. FÁBRY, A VÉRBELI HUMORISTA, NEM LOTTÓN NYERTE, HANEM ISTENTŐL KAPTA TEHETSÉGÉT, ÉS EZZEL A TÁLENTUMÁVAL LEJÁTSZOTTA A TÖBB MINT ERŐSZAKOS VEISZER ALINDÁT A KÉPERNYŐRŐL. EZÉRT VISÍT VÁSÁRHELYI, MINT A DAGONYÁBA SÜLLYEDT DISZNÓ.


Vásárhelyi Mária a tükör előtt illegeti magát: szép vagyok, termetem sudár, sűrű hajam aranyló keretbe foglalja bájos arcom, szemem ragyog, szinte sugárzik, s a szám, a szám, ha kinyitom, elbújhat mellettem mindenki. Életmű ugyan nincs mögöttem, viszont az van, hogy születésemnél fogva ülök benne a zsűriben.
 
Vásárhelyi a tartalmat illetően is tévedésben van, nem csak saját külalakját illetően, (ezt most hagyjuk is), mert amit ő művel az egyáltalán nem kritika, hanem alpári gyalázkodás, szemtelenkedés. A fasiszta- kommunista pártos Vásárhelyi Miklós lánya valószínűen meg van győződve arról, hogy mindenhez is ért, ráadásul mindenkinél jobban. Legyen az illető kül -vagy belpolitikus, a tudomány bármely szegmensének művelője, rockzenész, filmszínész, író, költő vagy humorista, de nem sorosista, abba ő belegázol, mint disznó a ganéba. Ahogyan ő kimondja, nem mondja úgy senki! És le is írja. És ha már leírta, akkor bizton számíthat a Mandiner szerkesztőjére, aki világgá röpíti Vásárhelyi magvas véleményét, amely szerint az űbermencs SZDSZ-esként szól és szereti a neki kedves Sorost, ellenben, ha megismerte és  megutálta a magyar történelem legkártékonyabb párosát, Sorost és az SZDSZ-t, na akkor jön elő Vásárhelyi a sertés stílusával.
 
A humortalan, pártját vesztett nő, amit Fábry kapcsán művel, az primitívség. Fábry, a vérbeli humorista, nem lottón nyerte, hanem Istentől kapta tehetségét, és ezzel a tálentumával lejátszotta a több mint erőszakos Veiszer Alindát a képernyőről. Ezért visít Vásárhelyi, mint a dagonyába süllyedt disznó.
 
Mert jól tudjuk, akinek humora van, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes.
 
czyla