Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Átadták a Budapesti Kézilabda Arénát

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a magyar építőipar a "szebbik arcát mutatta" a csütörtökön átadott Budapesti Kézilabda Aréna felépítésével, amely kiváló színvonalon, határidőre készült el.
 
A népligeti multifunkcionális csarnok avatóünnepségén Gulyás Gergely úgy fogalmazott, aki nem szereti a sportot, az is örülhet az új létesítménynek, amely a nemzetközi sportélet mellett a turizmusban és az idegenforgalomban is fellendülést hozhat Budapesten és az ország egészében.
 
A kézilabdacsarnok átadóján Gulyás Gergely köszönetet mondott Fürjes Balázs kormánybiztosnak az előkészítésben, valamint Mager Andrea miniszternek a kivitelezésben nyújtott közreműködéséért.
 
A Magyar Kézilabda Szövetség 2018 nyarán Szlovákiával közösen nyerte el a januári férfi Európa-bajnokság rendezési jogát. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes létesítmény építése 27 hónappal ezelőtt kezdődött.
 
Forrás: MTI
Éles József volt válogatott kézilabdázó, Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, a Fidesz frakcióvezetője, Kökény Beatrix volt válogatott kézilabdázó, Faragó Tamás volt válogatott vízilabdázó és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b-j) a Budapesti Kézilabda Aréna átadásán 2021. december 16-án. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel. MTI/Szigetváry Zsolt
(2021.12.16.)