Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


NA UGYE, AZ EGY POLITIKAI SZEMÉTDOMBRA ÖSSZEFÚTT GLOBALISTA PÁRTOKAT NEM AKARJÁK KORMÁNYON LÁTNI A MAGYAROK

Legalábbis ezt mérte az alakulat saját közvéleménykutatója. A 444-en megjelent publikáció szerint a megkérdezettek 52% mondta azt, hogy a mostani kormány maradását szeretné, és csak 32% szavazna Zay kapitány vezette majd valamikor összeálló listára.
 
Őszintén szólva sokallom a nekik beírt 32 %-ot.
 
Mert az az alakulat, ahol a kapitány nem tudja, mit akar, de azt tűzön vízen keresztül akarja vinni, halálra van ítélve.
 
Zay kapitány még azt sem döntötte el, hogy milyen hátteret képzel magának, civilt vagy munkásmozgalmit, neoliberálist vagy inkább marxista-leninista bolsevikot.
 
Ahol Herényi Károly és Jeszenszky Géza a két legélesebb kés egy a jövőben megnyíló fiókban. Hát, hogyismondjam. Igaz a kapitány mindenféle nevet bemond, például Gémesi Györgyét, mint az ő jövendő pártjának valakijét, majd szembesítik a valósággal, hogy Gémesinek esze ágában sincs, akkor elkezd másról beszélni, mint Bodóné, mikor a bor árát kérdezik tőle.
 
Belső ember: "heten hétfélét gondolunk szinte mindenről, (...) Így elég nehéz dönteni bármiről".
A hét szereplő a DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd - és a Zay kapitány (éppen párttá alakuló, vagy sem) vezette titkos mozgalom.
 
Se név, se szín, se íz csak bűz, ilyen dizájnnal nehéz. Semmiről nem sikerült még dönteni. A választópolgár ilyen körülmények között szóba sem kerül.
Üléseznek, vitatkoznak, vétóznak, igaz a (járó)kereteket lerakták, mégis nehézkes minden döntési folyamat, heti 20 órát is ülnek (közösen), ám az ellentétek antagonisztikusak, ezért aztán gyenge kezdés után elakadnak, minduntalan visszaesnek, mert vétójog az van doszt és ellenállási bizottság.
 
A Gyurcsány által kapitánynak kinevezett, Zay által (félre) vezetett szervezet szigorú, de igazságtalan, viszont körülményessége az Európai Unió működésére hajaz, rákényszerítene mindenkit mindenféle hülyeségre, cserébe legalább igen lassú.
 
Zay kapitány új emberei, Zaránd Péter és Simon András miatt is nő a szervezetlenségen belül az elégedetlenség. Tudniillik Zaránd Momentumos pártelhagyó, Puzsér Róbert főpolgármester jelölttel közös céget alapító, Simon pedig a bankár szóvivő és ATV-s haszonleső, Zay fékezhetetlen hatalomvágyát vannak hivatva kielégíteni. Ki vezetheti az ellenállási bizottságot? Valszeg Jakab bohóc. Sajna pont ebben a nehéz helyzetben esett úgy seggre a parlamentben, hogy alig tudott kikászálódni a székek alól.
 
Ezért az ellenállás szünetel.
 
Donáth Anna, azonban nem. És elkezdődött egymás figyelése.
 
PS: Ebben a nehéz helyzetben javaslom, azon ne görcsöljenek, mi legyen a közös párt neve. Vegyék fel az SZDSZ nevet, legyen címerük a három szabad madár, és az elnök Donáth Anna.
 
czyla