Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13A GYŰLÖLET MÁMORA

Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
 
Hát összefogtak és a moslékkoalíció néven hírhedetté vált szövetségükben azok viszik a prímet, akik dagadó nyaki erekkel bömbölték az un. szovjet himnuszt is, hogy aszondja
 
Szövetségbe forrt szabad köztársaságok,
A nagy Oroszország kovácsolta frigy,
A szovjet hatalma és egysége éljen,
Sok nép így akarta s megalkotta így.
 
Szálljon szabad hazánk,
Dicsőség fénye rád,
Népek barátságát vívtad Te ki!
Lenini párt vezet.
Láng, mely a népeket
Kommunizmus győztes útján viszi
 
És most van pofájuk Putyin elnök ellen ugatni.
 
Sőt.
 
Arról értekezik a fekete öves, kommunista, cenzorasszony a Népszavában, hogy mennyire megnövekedett az utóbbi napokban az útlevelüket kiváltók, meghosszabbítók száma. Egyúttal arra a következtetésre jut, ez amiatt van, mert Orbán Viktor a miniszterelnök. És ő (mármint Orbán) hiába garantálja, hogy Magyarországot baj nem érheti, (amíg ez a kormány van hatalmon ! szerk. megj.) Magyarország nincs biztonságban, Lendvai Ildikó szerint.
Megjegyzem, a cenzorasszony úgy lehet publicista Leisztinger lapjánál, ahogyan azzá válni már szégyen: kizárólag Orbán hazug módon való pocskondiázása árán. Ez van neki kiadva. Úgy kell tennie, mintha ő valaki még mindig volna, nem csupán egy „gázáremelési szakértő”. Ez a felfújt fejű öregasszony, aki gyalázatos múltjával a háta mögött ahelyett hogy békében és a megszerzett jólétben élné napjait, foglalkozna az unokájával (ha van neki), a szabadságot és a szabad sajtót kéri számon egy reklámokkal telezsúfolt ellenzéki lap hasábjain és elvtelen orosz-barátsággal  vádol másokat, miközben Totó kutya módjára dörgölődzik vörös buksi fejével Gyurcsány lábához. Gyurcsányéhoz, aki annak idején ki se látszott Putyin elnök hátsójából. Családostul.
 
Persze nem gondoltam én soha se róla se a hozzá hasonlókról, hogy istenfélő emberek lennének, de azt el tudtam képzelni, hogy ha Ildikót nem is veri ki a víz éjszakánként, de legalább lelkiismerete furdalja azért amit hosszú évtizedekig tett, ahogyan egy nemzetellenes diktatúrát szolgált, szövetségbe forrva.
 
Másik kedvencem, a Lütyő. Cenzor asszony miniszterelnök jelöltje. Alias Zay Márki, vagy Bárki Zay ( ahogy Slazsánszki szerkesztőtől hallottam említeni) kettős állampolgár és valamikori villanykapcsoló  ügynök. Az őneki rendelt forgatókönyvben is Orbán gyalázása áll az első helyen, szorosan mögötte a magyar szavazók sárba tiprása, azután a kárpátaljai magyarok életének veszélyeztetése van előírva. Hol a piacon perlekedik egy őstermelővel, hol meg Simon András közreműködésével katonák háborúba küldéséről delirál, majd fegyveres konfliktusba keverné Magyarországot.
 
Nemrég még ellenzéket kívánt váltani, unokatestvérét Hadházit korrupciós főcsővezetői posztra jelölte, most meg, ugyanezek jelöltjeként vád alatt álló börtöntöltelék jelöltek társaságában egy régi bukott Gyurcsány gárdával megtömött listát vezet. Nem marja napról napra a szégyenérzet? Hogy mer a családja szemébe nézni, mit szólnak a gyermekei?
Vagy ez maga a fejlődés? Pont mint a Gyurcsány által kovácsolt DK – Jobbik frigy.
 
A Jobbik vezérürüi tegnap még Orbánt Amerika- barátsággal vádolták meg. Pedig, mint mondták, Amerika lábbal tiporja az alapvető emberi jogokat.
 
És sorban a többiek is, mert egyre többen mondják és teszik közülük az ellenkezőjét annak, mint amit tegnapelőtt tűzzel-vassal terjesztettek. Ha belegondolunk, tulajdonképpen ugyanazt teszik ezek mindig, kizárólag Magyarország kárára, segget nyalnak. Hol a nagy Szovjetunió, hol Amerika hátsójában található tartózkodási helyük.
 
Nekik mindig kell, aki diktál. A magyarellenesség, azon belül a gyűlölködés alaptermészetük. Eszerint vannak kiválogatva. Vagy a KGB vagy a CIA, vagy az MI6, vagy valamelyik más titkosszolgálat felfedezettjei. Persze ez mindig utólag derül ki róluk. Ritkán adódik olyan kegyelmi pillanat, mint a mostani, amiben az a szomorú, hogy egy háború lángjai világítják be züllött lelkük zugait.
 
A gyűlölet mámora hajtja őket.
 
Velük ellentétben a magyar jó nép, Magyarországot jóemberek lakják, ahogy Orbán Viktor mondta. Mi szeretjük igazán a hazánkat, ezek semmilyen trükkel nem vehetik el tőlünk.
 
Remélem.
 
czyla