Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Csaknem 2000 afrikai illegális migráns rohamozta meg a határkerítést, több rendőr meghalt

Mintegy 2000 migráns ismét megrohamozta a Marokkó és a spanyol Melilla enklávé közötti határt. Az Afrikából érkező illegális bevándorlók egy kaput is feltörtek a határon. Az erőszakos támadásról videófelvételek készültek, amelyeken csak katonakorú férfiak láthatók. Spanyol médiajelentések szerint a támadás során 140 rendőrt sebesítettek meg, és többen meghaltak.

A történteket látva a spanyolok Pedro Sanchez spanyol miniszterelnököt teszik felelőssé. Egyikük a videó kapcsán azt írta kommentben, hogy ezeket az embereket nem fogják visszaküldeni a hazájukba, és minden bizonnyal egyre többen jönnek majd, így a helyzet is egyre rosszabb lesz, mindezt pedig Pedro Sanchez menedzseli.
 
Egy másik pedig gúnyosan megjegyezte, hogy ezek a fiatalok bizonyára nem dolgozni érkeznek Spanyolországba. “Nagyon jó…ez az, amire Spanyolországnak szüksége van: bevándorlókra, akik azért jönnek, hogy felgyújtsák Spanyolországot a szociálkommunistákkal együtt” – írta.
 
Hasonló felvételek legutóbb márciusban készültek, amikor egy migránshorda megpróbált átmászni a határkerítésen, majd megtámadták a határőröket. A spanyol hatóságok akkoriban “minden idők legnagyobb áttörési kísérletéről” beszéltek.
 
Forrás: V4NA
(2022.06.25.)