Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Újabb provokáció - szivárványos zászló lóg a pozsonyi vár ablakából

Nem telik már el hét, sőt nap úgy, hogy ne érné provokáció a többséget az egyre erőszakosabban nyomuló gender-propagandisták részéről. Ezúttal a pozsonyi várra került ki a szivárványos zászló. Arra a pozsonyi várra, melynek eredeti tulajdonosaival szemben a legcsekélyebb jóindulatot sem kívánják mutatni a tolerancia bajnokai.

Vladimíra Marcinková, a liberális, a helyi Momentum, olyan Hajnal Miklós-féle SaS-es képviselői csoport tagja ezzel azt üzeni, hogy „Szlovákia egy színes, kedves és toleráns ország.”
 
Nofene. Még a végén kiderül, hogy suttyomban hatályon kívül helyezték a Beneš-dekrétumokat és nincs többé náci gyökerű kollektív bűnösség, lehet lengetni nemcsak a szivárványost, de a piros-fehér-zöldet is a focimeccseken, és a külügyi államtitkár sem lát nemzetbiztonsági kockázatot saját állampolgáraiban – akik történetesen egy végzetes történelmi hiba folytán kerültek kisebbségi sorba saját szülőföldjükön.
 
Csakhogy nem hallottuk, hogy Marcinková képviselő asszony valaha is képviselte volna ennek a kisebbségnek a jogos érdekeit, várbeli irodájából pedig ezidáig nem lógott a magyar zászló. Igaz, talán jobb is, ha nem teszi rá a kezét, épp elég már az is, amit a várunkkal művelt…
 
Forrás: felvidek.ma
(2022.06.26.)