Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


A világ egyik legjobb kézilabdázója az orosz csapatokat ért szankciók miatt távozik

A Rosztov-Don és az orosz válogatott jobbátlövője, Anna Vjahireva meghozta a döntését, hogy elhagyja a doni csapatot és a norvég Vipers Kristiansand csapatánál folytatja – írja a klub. Nem búcsúzom, de elköszönök, és hamarosan találkozunk! Örökre a szívemben vagytok! – mondta Anna Vjahireva.

Vjahireva 2016-ban csatlakozott a Rosztov-Don-hoz, és hat év alatt a sárga-fekete klub egyik szimbólumává vált. Köszönjük Anjának a Rosztov csapatában eltöltött időt, a közös eredményeket és az egész utat, amit egy családként bejártunk – írja a klub a közösségi oldalán.
 
A SZERZŐDÉS EGY ÉVRE SZÓL. KI AKAROM PRÓBÁLNI AZ ERŐMET, ÉS SZERETNÉK A BAJNOKOK LIGÁJÁBAN JÁTSZANI. NEM FELADNI A KÉZILABDÁT ÉS A LEGJOBBAK ELLEN JÁTSZANI. NEM AKAROM LEKICSINYELNI A BAJNOKSÁGUNKAT, MINDEN NAGYSZERŰ, DE A BAJNOKOK LIGÁJA EGY MÁSIK SZINT. NAGYON SZERETNÉK JÁTSZANI. AMÍG MEGVAN BENNEM EZ A VÁGY, ADDIG ÉLNEM KELL VELE – MONDTA ANNA VJAKHIREVA.
 
Anna Vjahireva a Rosztov csapatával együtt ötször nyerte meg az orosz bajnokságot. Ugyanennyi alkalommal lett Orosz Kupa és Szuperkupa győztes, valamint bejutott az EHF Bajnokok Ligája döntőjébe és megszerezte a torna ezüstérmét.
 
Szívből szeretném kifejezni mély hálámat a csodálatos klubnak, ahol hat csodálatos évet töltöttem el pályafutásomból: a stábnak és a csapatnak, akikkel hosszú utat jártunk be. Voltak örömkönnyek a győzelmek miatt, és keserűség a vereségek miatt. Természetesen köszönetet mondok azoknak, akik nélkül mindennek nem lenne értelme, azoknak, akik mindig ott voltak – a szurkolóinknak. Ti voltatok azok, akik előre vittetek minket, nem fordultatok el, bármi is történt. Köszönöm nektek! Itt az ideje továbblépni. Nem búcsúzom, de elköszönök, és hamarosan találkozunk! Örökre a szívemben vagytok! – mondta Anna Vjahireva.
 
Forrás: oroszhirek.hu
(2022.06.30.)