Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13TUSVÁNYOS SZERINTEM

AMIT CSURKA ISTVÁN ÍRÓI ÉLESLÁTÁSA ÉS ÍRÓI TISZTESSÉGE ADOTT A NEMZETNEK, AZ ORBÁN POLITIKAI ALAPVETÉSE: MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT CSAK AZ IGAZAT, A SZÍNTISZTA IGAZAT!

Ha az igazság kemény, ha az igazság fáj, ha kimondása veszélyt hordoz is, talán a legnagyobbat éppen a kimondó számára - akkor is.
 
Ebből kiindulva, nem úszunk az árral, és nem keveredünk a korpa közé, mert jól tudjuk, az első esetben megfulladunk, a második esetben pedig felzabálnak a disznók.
 
Orbán finomabban fogalmaz: azt mondja, törekvéseink ellenére előállt Európát politikai és társadalmi káoszba taszító háborúból maradjunk ki, tekintetünket és szívünket emeljük fel, célozzuk a kozmoszt, ahol rend van.
 
És tartsuk szárazon a puskaport.
 
Racionális, tényekkel megtámasztott előadásában jelentős teret szentelt a "nagy tévedésnek," amely az angolszász világot rabul ejtette: ez a szomszédunkban dúló háború, amelyről azt terjesztik, hogy az ukránok zászlaja alatt, nyugati fegyverarzenállal és kiképző tisztekkel nyerhető. Sőt az "orosz medve" teteme fölött örömtáncot jár majd az egész világ.
 
Képünk azonban nem ezt a pillanatot ábrázolja, éppen ezen a télen köpi ki tüdejét Európa, köszönhetően az écesz gébereknek. Ráadásul a hibás, angolszász háborús doktrina nem nyerte el a világ jelentős szereplőinek tetszését sem. Béke kellene. S az áhított békét pedig az USA és Oroszország közötti tárgyalások hozhatják el.
 
2030 „és lészen csillagfordulás megint és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat.”
 (Wass Albert)
 

Papolczy Gizella