Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13LMBTQ-bárnak rendezte be az osztálytermet a kanadai pedagógus

A TikTokra feltöltött videóban egy szivárványos zászlókkal feldíszített terem látható, amikor pedig a kanadai ember lekapcsolja a villanyt, elindulnak a partifények.

A kanadai drag queen és pedagógus először bemutatja az LMBTQ mozgalom lobogóival és egyéb tárgyakkal feldíszített osztálytermet, majd pedig lekapcsolja a villanyt, amikor is a kisgyerekek osztályterméből – saját bevallása szerint – egy Night Club lesz – ez látható egy a TikTok közösségi oldalra feltöltött videóban.
 
A férfi azóta elérhetetlenné tette a fiókját. A tanár és drag queen az egész iskolában terjeszti a gender-ideológiát. Korábban még egy Drag Show-t is adott az iskola egyik eseményén.
 
Az osztálytermes felvételt látva az emberek felháborodtak a közösségi oldalakon.
 
“Ha ezt csinálja a szabadidejében, nem érdekel. Ez az ő élete. Tanárként tanítson matematikát, természettudományokat, történelmet, olvasást és írást, az alapvető készségeket, hogy a gyerekek képesek legyenek lépést tartani a világgal” – írta az egyik hozzászóló a Twitteren.
 
Egy másik felhasználó szerint pedig “régen, amikor még a dinoszauruszok vándoroltak a földön, a gyerekeinket azért küldtük iskolába, hogy tanuljanak. Ez megijesztette volna a gyerekeimet, különösen a fiamat. Én toleráns vagyok, de a gyerekeim nem bírnák ezt. A szülők helyében azonnal egy ügyvédnél lennék, és minden lehetséges dologért beperelném az iskolát”.
 
Forrás: V4NA
(2022.07.28)