Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


FONTOSKODÓ ÉLŐSKÖDŐ

Nem érdemes foglalkozni H.Zsuzsával (Kis János volt SZDSZ-elnök volt feleségével), írja V.Mária, a másik szociológus ítész, mert pozícióba helyezését Orbán annak idején amúgy is csak egy fricskának szánta a liberál-globál felé.
 
Szép életpálya, nem?
Ott fricska, itt csicska.
V.Mária szerint H.Zsuzsa csupán egy fontoskodó. Nem mellesleg élősködő, ezért csak most háborodik fel.
Ami azt illeti, ez a V.Mária mond valamit.
 
Mert ha jobban utánanézünk, és hiszünk V. Máriának is, nevezett H.Zsuzsa robbantási szakértő, vagy terrorista, kinek hogy tetszik, valóban sok pénzért tette a semmit Orbán nyakába akaszkodva. És élvezte a pozíció előnyeit.
 
Pár évvel ezelőtt, talán éppen 2014-ben, megírták a lapok, hogy probléma van a szociológus alapítványával. Aztán felfüggesztett börtönbüntetésről írtak a szociológus titkárával kapcsolatban. Meg hogy 100 ezer forintos italszámlákat találtak az alapítvány kasszájában a szegényeknek szánt pénz egy része helyett.
 
És most menjünk vissza a forráshoz, V.Máriához, aki szerint az Audi volt a pénzen túl még nagyon fontos H.Zsuzsának. Mondjuk, ez érthető, azzal sétáltatták a kutyákat. Ezen senki se csodálkozzék, hát így megy ez gazdagéknál.
Csak az a bökkenő, hogy mindezt az állam pénzén tették.
 
Ami viszont érdekes, hogy H.Zsuzsa szociológus csatornáról csatornára (RTL, ATV, stb.) vándorolva arról mesél, hogy ő éppen az ominózus 2014-es évben leüvöltötte Orbán fejét, Orbán meg hallgatott mint a csuka.
Na most lehet, hogy ezt a jelenetet H.Zsuzsa csak álmodta, mint sok más életrajzi elemét, amit szívesen megoszt itt-ott.
Mert képzeljük el azt a jelenetet, hogy éppen vád alá van helyezve valaki közpénzzel való elszámolási hiányosságok miatt, és az illető egyszerűen leüvölti a számonkérő fejét. Ez több mint meseszerű.
 
A fent írtakkal egyidőben H.Zsuzsa eltűnt a Fidesz háza tájáról és a nyilvánosságból is. Jól mondja Deák Dániel, hogy mostani lelépése nem ártott a Fidesznek. Szerintem meg inkább használ, hogy ettől a pletykás hazudozótól sikerült megszabadulniuk.
 
Vége a történetnek.
Egyébiránt: kutya ugat, karaván halad.
 
czyla