Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Biden segítségével tudja Soros megmenteni a migránsokat a kitoloncolásoktól

Egy Soros György milliárdoshoz köthető baloldali csoport közel 172 millió dolláros szövetségi szerződést nyert Joe Biden elnök kormányától, hogy segítsen a fiatal határátlépőknek elkerülni a kitoloncolást.

 A Fox News a múlt héten közölte, hogy a Soroshoz pénzügyileg szorosan kötődő Vera Institute of Justice 171,7 millió dolláros szövetségi szerződést nyert, amelynek keretében ügyvédeket tudnak biztosítani a „kísérő nélküli idegen gyermekek” (UAC) számára, hogy elkerüljék az Egyesült Államokból való kitoloncolást.
 
A szövetségi szerződés végül 1 milliárd dollárnyi adófizetői támogatással áraszthatja el a Vera Institute of Justice-t. – jelentette a Fox News.
 
A megállapodás 2023 márciusáig szól, de az összeg akár 983 millió dollárra is felduzzadhat, amennyiben azt 2027 márciusáig meghosszabbítják – derül ki a megállapodásból.
 
A Breitbart szerint ez a legnagyobb szövetségi szerződés, amelyet a Vera a 2000-es évek közepétől kezdve egyetlen évben bevándorlással kapcsolatos szolgáltatásokra megkötött.
 
Köztudott, hogy a Vera Insitute-ot ezek az adófizetők által támogatott kormányzati támogatások és szerződések tartják fenn. A legutóbbi pénzügyi ellenőrzésből az derül ki, hogy például 2020. július 1. és 2021. június 30. között a csoport 191 millió dolláros bevételéből 152 millió dollár az kormányzati forrásból származott.
 
 
A Vera Institute of Justice 2018-ban kapott már 310 millió dollárt az Obama-kormányzattól is, hogy segítsen az fiatal migránsoknak elkerülni a kitoloncolást.
 
2019-ben pedig a pennsylvaniai Philadelphia városával együttműködve hoztak létre közösen egy olyan programot, amely kifejezetten az illegális bevándorlók kitoloncolásának elkerülésére irányult, kifejezetten azáltal, hogy ingyenes jogi szolgáltatásokat nyújt számukra.
 
Forrás: V4NA
(2022.08.02.)